Order81 Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Tiger I Aufs.H Skala 1:72 Jest to mój 3 model skończony. Malowanie afrykańskie 1943r.Maknassy. Dorobione błotniki i nity do nich z odzyskanych materiałów tj. puszka po piwie i drucik miedziany. Podstawka to kawałek kory, ale to tylko do zdjęć może w przyszłości cos będzie więcej. Proszę o opinie i komentarze pochlebne jak i krytyczne. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwumaster Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 modelik przyjemny tym bardziej jak na trzeci to całkiem OK, tylko na przyszłość postaraj się robić lepsze fotki (światło, nie rób zdjęć tylko z góry - pobaw się z perspektywy osoby stojącej obok, z głową na wysokości kadłuba), czytaj dodawaj nowe techniki w nast. modelach i będzie super pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Całkiem fajny,a podstawka to świetny i oryginalny pomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesioj Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Co do podstawki - w pełni zgadzam się z przedmówcą . pozdrawiam Grzesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemik Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Modelik przyjemny. Przydało by się trochę łosza i suchego pędzla, żeby wydobyć cienie, ale ogólnie ok. Fajnie "zmęczyłeś" błotniki. podstawka to świetny i oryginalny pomysł. Natomiast co do podstawki to nie rozumiem co w niej świetnego i oryginalnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Model słaby pod względem merytorycznym. Natomiast co do podstawki to nie rozumiem co w niej świetnego i oryginalnego. Ja też. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 No cóż , wrażenia wzrokowe są subiektywne,każdy widzi inaczej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Order81 Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 Dzięki wszystkim. Co do zdjęć to nie mogłem aparatu ustawić, bo niedawno kupiłem nowy i jeszcze go dobrze nie znam. Wasza robiłem, ale bardzo słabego nie chciałem za bardzo nim brudzić chodziło mi raczej o przykurzonego pustynnym piaskiem. O ile teraz sobie przypominam to błotniki są z blaszki po kremie do golenia jest on o wiele miększy od blaszki po puszce od piwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts