Order81 Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Tiger I Aufs.H Skala 1:72 Jest to mój 3 model skończony. Malowanie afrykańskie 1943r.Maknassy. Dorobione błotniki i nity do nich z odzyskanych materiałów tj. puszka po piwie i drucik miedziany. Podstawka to kawałek kory, ale to tylko do zdjęć może w przyszłości cos będzie więcej. Proszę o opinie i komentarze pochlebne jak i krytyczne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 modelik przyjemny tym bardziej jak na trzeci to całkiem OK, tylko na przyszłość postaraj się robić lepsze fotki (światło, nie rób zdjęć tylko z góry - pobaw się z perspektywy osoby stojącej obok, z głową na wysokości kadłuba), czytaj dodawaj nowe techniki w nast. modelach i będzie super pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Całkiem fajny,a podstawka to świetny i oryginalny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Co do podstawki - w pełni zgadzam się z przedmówcą . pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Modelik przyjemny. Przydało by się trochę łosza i suchego pędzla, żeby wydobyć cienie, ale ogólnie ok. Fajnie "zmęczyłeś" błotniki. podstawka to świetny i oryginalny pomysł. Natomiast co do podstawki to nie rozumiem co w niej świetnego i oryginalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Model słaby pod względem merytorycznym. Natomiast co do podstawki to nie rozumiem co w niej świetnego i oryginalnego. Ja też. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 No cóż , wrażenia wzrokowe są subiektywne,każdy widzi inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 Dzięki wszystkim. Co do zdjęć to nie mogłem aparatu ustawić, bo niedawno kupiłem nowy i jeszcze go dobrze nie znam. Wasza robiłem, ale bardzo słabego nie chciałem za bardzo nim brudzić chodziło mi raczej o przykurzonego pustynnym piaskiem. O ile teraz sobie przypominam to błotniki są z blaszki po kremie do golenia jest on o wiele miększy od blaszki po puszce od piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi