morfeusz747 Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Otóż otwieram nową farbę Revella (była dołączona do zestawu) i co się okazało, że cała jest jakby taką papką. Da się to jakoś naprawić? Bo stoję z robotą a kolor jest dla mnie ważny :/ Daje zdjęcie (trochę wygląda jak kupa ) Może Humbrol 12 jest taki sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 9 Czerwca 2010 Super Moderator Share Napisano 9 Czerwca 2010 Da się to jakoś naprawić? Bo stoję z robotą a kolor jest dla mnie ważny :/Ja bym to w cholerę wywalił - nigdy nie widziałem, by farba w tym stanie pasowała do czegoś innego niż "TRASH"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz747 Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 Też tak myślę! Tylko czemu się tak stało? Nigdy nie była otwierana, zapakowana do modelu. Ja to mam pecha!!! I robota z głowy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Cześć, farba jest w plastiku więc akrylowa, niestety gdzieś w transporcie albo podczas przechowywania modelu farba przemarzła na mrozie i tak właśnie teraz wygląda, niestety jak już napisano nadaje sie tylko do wyrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 bywa i tak, ale na szczęście są inni producenci farb i może można wybrać coś z ich oferty. Kolor z pewnością się dopasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 9 Czerwca 2010 Share Napisano 9 Czerwca 2010 Sprobuj to wymieszac. To chyba jakas metaliczna farba i ze pigmenty i "nosnik" jakos sie tak rozwarstwiaja. Jesli mieszanie nic nie da, to masz ...pecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi