Sławko Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Sławku drogi. Z tą musztardą, w moim drugim wątku, to był zwyczajny żart. Wszystkie żółte klajstry i inne wypełniacze, które widać na zdjęciach moich modeli, to szpachlówka poliestrowa firmy Tamiya. Ot kawalarz Modelarze używają różnych różności (nawet z kuchni podprowadzanych). Po tym co widziałem to i musztarda wydawała się możliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 28 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2010 Po tym co widziałem to i musztarda wydawała się możliwa Dlatego właśnie jej "użyłem" w swoim żarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 28 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2010 Ok, popsikałem nieco i się tym zmęczyłem. Model nie dostał jeszcze białego na dolne powierzchnie, a i na górnych nie jest to docelowa ilość warstw. Tak to wygląda: Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Patrząc na to, jak Ci idzie, zastanawiam się, czy powinienem kontynuować swoje prace . Cóż, zostaje mi na razie podpatrywanie mistrzów i dużo nauki... Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Świetna robota Plamy po oleju itp. na płycie zrobiłeś z rozcieńczonej farbki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 28 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2010 KonDi - to jest podstawka pod mojego MiGa-29 w 1:48. Plamy to mocno rozcieńczona farba olejna dla plastyków, strzepywana z pędzla z różnych odległości. Dzięki gościu za pochlebne komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Bardzo ciekawy i zadowalający efekt ( jak dla mnie ) Szczegół , a dodaje dużo realizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Dzięki gościu za pochlebne komentarze Smile Toż to ja, tylko nie wiem jakim cudem udało mi się cokolwiek wpisać bez logowania? Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2010 Aha, dobrze, że powiedziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi