Mobil91 Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Mówisz sam zrobiłeś most, no tak trochę wyobraźni i most gotowy, muszę popatrzeć na forum może gdzieś znajdę most do merasia, albo na allegro znajdę. Pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 3 Lipca 2010 Autor Share Napisano 3 Lipca 2010 Mobil91 Nie wiem czy kupisz gdzieś taki odlew, czy istnieje wogóle taki Lepiej pokombinuj coś sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 4 Lipca 2010 Autor Share Napisano 4 Lipca 2010 Najgorsze już za nami Silnik pięknie pasuje do ramy To zdjęcie jest zrobione bez lampy błyskowej i dzięki temu widać prawdziwy kolor silnika Dzięki za uwagę i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Bardzo fajnie i przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Może być Czysto i bez zastrzeżeń- jeśli chodzi o robotę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Spodziewałem sie czegoś gorszego a tu widze ze ładnie ci to wychodzi, fajnie.Szkoda tylko ze taki uparty jestes i ludzi nie słuchasz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Silnik - miód malina Podwozie również robi wrażenie! Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Naprawde super! Czekam na dalsze prace..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 6 Lipca 2010 Autor Share Napisano 6 Lipca 2010 Szkoda tylko ze taki uparty jestes i ludzi nie słuchasz. Nie bardzo rozumie co to znaczy, że nie słucham ludzi i jestem uparty^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 9 Lipca 2010 Autor Share Napisano 9 Lipca 2010 Na wasze życzenie aktualizacja Teraz biorę się za wnętrze. Podłogę mam już gotową miałem ja wykorzystać do budowy innej scani, ale trafi do tego modelu. Na szczęście mam zdjęcia jak zrobiłem kiedyś tą podłogę A przy okazji poszukuje odlewu tapicerki na drzwi i kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 Black&White ja posiadam obydwie te rzeczy, zagadaj do mnie na GG . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Witajcie serdecznie koledzy, po dłuższej przerwie i urlopie zapraszam was do kolejnej relacji z budowy modelu Piasty tylne są: Atrapa przedniej piasty: I na koniec prawie gotowe boczki na drzwi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Rama b. ładna Nie pasuje mi tylko kolor chłodnicy. Może pomalował byś ją coś na wzór tej : Pomalował na srebrno i "zwashował" w środku, bądź pomalować ją w około na srebrno ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Bodzio Na pewno nie będę ją odrywał i malował całą na srebrno, ale można by coś tam na podmalować na srebrno. Pomyślimy ale teraz biorę się za wnętrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam, Podwozie wygląda ładnie . Czekam na wnętrze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Tylne mosty wyszly pieknie, ale cos mi nie gra w przednich kolach. Dlaczego felgi sa (albo mi sie tylko wydaje) "super single", a opony normalnej szerokosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 tomeka6 Opony są normalnej szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 tomeka6 Opony są normalnej szerokości ...to wiem, chodzi mi o felgi - widac, ze przykleiles obrecze na zewnatrz tak, jakbys sie przymierzal do zrobienia "super singli". Nie rozumiem tej kombinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 tomeka6 Zrobiłem to co widać z tego co miałem pod ręką i tyle :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Nie rozumiesz o co chodzi... Super Single to felgi do opon 385, które powinny mieć rant obręczy na zewnątrz tak jak Ty zrobiłeś i zwężony rant od wewnętrznej strony. Tak wygląda poprawny SS. Ty zrobiłeś 3/4 felgi SS i dałeś zwykłą oponę wąską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Trucknology Nom może i tak nie znam się na oponach i felgach, ale myślę ze na pewno te koła wyglądają lepiej niż te co miały być według instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Zrobił jak zrobił nie ma się co czepiać,fajnie wyglądają.Być może nie są zrobione jak w 1:1 ale to tylko model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black&White Napisano 14 Września 2010 Autor Share Napisano 14 Września 2010 Postępy z pracy nad wnętrzem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 Wnętrze wygląda ładnie. Przyjemne dla oka kolorki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi