Konrad C Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Witam !! Ostatnio ukończony model FT-17 z Ośmiokątką wieżą której by nie miał gdy by nie pomoc użytkownika z forum.Wszystko się zaczeło od kupienia FT-17 z radiostacją (budą zamiast wieży) ,ta "buda" z RPM była tragiczna i za cholerę nie mogłem nic tam spasować ,ściany miały 2mm grubości :shock:.Wylądowała ona w koszu i jako ,że RPM ma te same wypraski szukałem wieży.Na zdjęciach widać ,że rura wydechowa troche rożni się od reszty w realu wszystko jest identyczne.Malowanie oczywiście polskie 8) Wiadro robione z kawałka rami i drucika :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mae Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Gratuluję udanego modelu! Masz już bardzo oryginalną kolekcję :] Dobrze, że nie boisz się porywać na te modele RPMu. Jedyne co tym czołgom brakuje to porządnych gąsek, te gumiaki są masakryczne :/ Nity na pancerzu robiłeś sam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liteonit1 Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 No bydle ogrooomny! ;] po 2 chyba kiepsko siadło przykrycie wieży czy jak to sie nazywa. Szpachla by rozwiązała chyba sprawę z pilnikiem i papierem ściernym, ale przy tak jak to powiedziałem "ogrooomnym" modelu można wybaczyć Fajnie Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad C Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 Rozwiązała by ale zdrapał bym nity. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 niezła kolekcja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts