Konrad C Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Witam !! Ostatnio ukończony model FT-17 z Ośmiokątką wieżą której by nie miał gdy by nie pomoc użytkownika z forum.Wszystko się zaczeło od kupienia FT-17 z radiostacją (budą zamiast wieży) ,ta "buda" z RPM była tragiczna i za cholerę nie mogłem nic tam spasować ,ściany miały 2mm grubości :shock:.Wylądowała ona w koszu i jako ,że RPM ma te same wypraski szukałem wieży.Na zdjęciach widać ,że rura wydechowa troche rożni się od reszty w realu wszystko jest identyczne.Malowanie oczywiście polskie 8) Wiadro robione z kawałka rami i drucika :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Gratuluję udanego modelu! Masz już bardzo oryginalną kolekcję :] Dobrze, że nie boisz się porywać na te modele RPMu. Jedyne co tym czołgom brakuje to porządnych gąsek, te gumiaki są masakryczne :/ Nity na pancerzu robiłeś sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 No bydle ogrooomny! ;] po 2 chyba kiepsko siadło przykrycie wieży czy jak to sie nazywa. Szpachla by rozwiązała chyba sprawę z pilnikiem i papierem ściernym, ale przy tak jak to powiedziałem "ogrooomnym" modelu można wybaczyć Fajnie Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2010 Rozwiązała by ale zdrapał bym nity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 niezła kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi