Maxek Napisano 19 Czerwca 2010 Share Napisano 19 Czerwca 2010 Model sklejony w cztery dni. Kalki Two Bobs - malowanie dywizjonu agresorów, dawniej VF-111 Sundowners. I kilka zdjęć z budowy Sklejanie i malowanie kabinki. Potem do kupy wszystko razem. Preszajding. I malowanie. Model bardzo prosty i przyjemny. Polecam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 19 Czerwca 2010 Share Napisano 19 Czerwca 2010 Fajne delikatne camo, ogólnie model bardzo bardzo... Razem z F-4 będzie tworzyć fajną parkę. Wydaje mi się jednak, że trzeba mieć sporo wprawy żeby "ulepić" go w 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Czerwca 2010 Share Napisano 19 Czerwca 2010 Wspaniała robota Pięknie wykonana tablica rozdzielcza i ciekawe malowanie. Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 19 Czerwca 2010 Share Napisano 19 Czerwca 2010 Model sklejony w cztery dni. A podobno nie da się nic zrobić szybko i na wysokim poziomie ale Tobie się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Też, jakiś czas temu "popełniłem" tego ptaszka. Cztery dni no no chylę czoła, ja swego czasu w 9 dni skleiłem F-104G i wiem co to znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koks Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 model świetny, ale jeszcze bardziej podobają mi się twoje zdjęcia, mimo że na 3 znów widać narożnik bez szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Model bardzo ciekawy. Wygląda na starannie sklejony. Ładnie pomalowany. Czy jest poprawny merytorycznie nie wiem, dlatego nie będę się wypowiadał. Największe brawa za to, że go nie zgubiłeś w tym bałaganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi