Arek17 Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Witam. Poszukuje zdjęć Mi-2 CZD. http://www.airliners.net/photo/Polish-Medical-Air/PZL-Swidnik-Mi-2.../1019095/&sid=a457a181d75a502f0e0434cb31339413 Chodzi mi żeby był chociaz tył śmigłowca, ponieważ ciężko jest mi okreslić malowanie. Będe wdzięczny jak ktoś znajdzie fotki, dla mnie to wartość bezcenna ponieważ w tym szpitalu spędziłem połowe swojego życia. Jak dowiedziałem się że takowy Mi-2 latał dla CZD, pomyślałem że zrobie takiego, ale na tym jednym zdjęciu nic nie zdziałam. Bardzo prosze o pomoc. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Teraz już przemalowany: http://www.airliners.net/search/photo.search?regsearch=SP-ZXZ&distinct_entry=true Wystarczyło wstukać rejestrację Poza tym na twoim miejscu napisał bym do autora zdjęcia, bardzo prawdopodobne, ze ma więcej zdjęć tej maszyny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2010 Najbardziej to mi chodzi o tył, czy on jest pomalowany cały na niebiesko, czy tylko linie. A ciekawe czy autor nie bedzie chciał pieniedzy za udostepnienie zdjecia. A to zdjęcie jest chyba z przed 11 lat Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Witam. Kiedyś kilka jego zdjęć w tym malowaniu było na stronie lotnictwo.net, ale od paru miesięcy ta strona nie działa, nie wiadomo dla czego? Ja mam chyba dwie fotki jego ze Skrzydlatej, ale muszę poszukać i zeskanować, wtedy zapodam. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2010 Witam.Kiedyś kilka jego zdjęć w tym malowaniu było na stronie lotnictwo.net, ale od paru miesięcy ta strona nie działa, nie wiadomo dla czego? Ja mam chyba dwie fotki jego ze Skrzydlatej, ale muszę poszukać i zeskanować, wtedy zapodam. Pozdr. Byłbym Ci bardzo wdzięczny. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Źródło: Skrzydlata Polska nr. 9/1995 Autorem jest Remigiusz Gadacz. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2010 Kiemlicz bardzo zdziekuje za zdjecie, teraz juz wiem jak go pomalować o takie zdjecie mi chodziło. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 O właśnie, o tą fotkę mi chodziło, z tego właśnie numeru. Ale poszperam jeszcze, jak coś znajdę to dam cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2010 Dzieki Artek82, bede wdzięczny jak jeszcze cos znajdziesz Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Arku tu masz fotke bardziej z tyłu:) Ja znalazłem jeszcze trzy, ale muszę poskanować. http://izzyfly.org/index.php?site=show&pid=819 Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi