RH Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 (edited) W przerwie między produkcją Mustangów i tak dla rownowagi sił (przeciez z kims muszą walczyć piloci Mustangów )skleciłem Fw-190 D-9 w "papuzim malowaniu" Z jedynostki JV-44 "czerwona 1" Lt.Heinz "Heino"Sachsenberg Kwiecien 1945 Niemcy Więcej mi się nie chce pisac :( Więc kto chce niech sobie oglada ,a kto nie chce to niech przejdzie do ładniejszych modeli na galeri Edited June 24, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajtiii Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Jak zwykle perfetto Z tymi paskami na spodzie pewnie miałeś trochę roboty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted June 24, 2010 Author Share Posted June 24, 2010 Jak zwykle perfetto Z tymi paskami na spodzie pewnie miałeś trochę roboty? Nie było tak źle .podklad bialy .potem paseczki tasmy i czerwony I już jest gotowy spód Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Kolejny świetny śmiglak made in RH. Odpryski farby na owiewce wyglądają jak prawdziwe, z kolei kołpak bez skazy już na prawdziwy nie wygląda Byłem przez moment przekonany, że białe pasy to kalki, gdyż mam Techmodowską wersję do 1/72, zapominając o skali w jakiej wykonany jest model, a patent w swej prostocie ...wiadomo jaki, że o efekcie nie wspomnę. Gratuluję Pozdro Jarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted June 26, 2010 Author Share Posted June 26, 2010 Kolejny świetny śmiglak made in RH. Odpryski farby na owiewce wyglądają jak prawdziwe, z kolei kołpak bez skazy już na prawdziwy nie wygląda Byłem przez moment przekonany, że białe pasy to kalki, gdyż mam Techmodowską wersję do 1/72, zapominając o skali w jakiej wykonany jest model, a patent w swej prostocie ...wiadomo jaki, że o efekcie nie wspomnę. Gratuluję Pozdro Jarek Takie byly kolpaczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomsoul Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 RH, gratuluje, robisz świetne modele. Aż przyjemnie jest oko zawieśić na twoich pracach. Po prostu super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 RH,gratuluje, robisz świetne modele. Aż przyjemnie jest oko zawieśić na twoich pracach. Po prostu super. Miło mi to słyszeć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur D. Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Model z wiadomym błędem, natomiast samo wykonanie bardzo przyjemnie dla oka. Odnosze tylko wrażenie że coś pokręciłeś z kolorkami na górze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts