RH Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 (edytowane) W przerwie między produkcją Mustangów i tak dla rownowagi sił (przeciez z kims muszą walczyć piloci Mustangów )skleciłem Fw-190 D-9 w "papuzim malowaniu" Z jedynostki JV-44 "czerwona 1" Lt.Heinz "Heino"Sachsenberg Kwiecien 1945 Niemcy Więcej mi się nie chce pisac :( Więc kto chce niech sobie oglada ,a kto nie chce to niech przejdzie do ładniejszych modeli na galeri Edytowane 24 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtiii Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Jak zwykle perfetto Z tymi paskami na spodzie pewnie miałeś trochę roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2010 Jak zwykle perfetto Z tymi paskami na spodzie pewnie miałeś trochę roboty? Nie było tak źle .podklad bialy .potem paseczki tasmy i czerwony I już jest gotowy spód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Kolejny świetny śmiglak made in RH. Odpryski farby na owiewce wyglądają jak prawdziwe, z kolei kołpak bez skazy już na prawdziwy nie wygląda Byłem przez moment przekonany, że białe pasy to kalki, gdyż mam Techmodowską wersję do 1/72, zapominając o skali w jakiej wykonany jest model, a patent w swej prostocie ...wiadomo jaki, że o efekcie nie wspomnę. Gratuluję Pozdro Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 26 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2010 Kolejny świetny śmiglak made in RH. Odpryski farby na owiewce wyglądają jak prawdziwe, z kolei kołpak bez skazy już na prawdziwy nie wygląda Byłem przez moment przekonany, że białe pasy to kalki, gdyż mam Techmodowską wersję do 1/72, zapominając o skali w jakiej wykonany jest model, a patent w swej prostocie ...wiadomo jaki, że o efekcie nie wspomnę. Gratuluję Pozdro Jarek Takie byly kolpaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 RH, gratuluje, robisz świetne modele. Aż przyjemnie jest oko zawieśić na twoich pracach. Po prostu super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2010 RH,gratuluje, robisz świetne modele. Aż przyjemnie jest oko zawieśić na twoich pracach. Po prostu super. Miło mi to słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Model z wiadomym błędem, natomiast samo wykonanie bardzo przyjemnie dla oka. Odnosze tylko wrażenie że coś pokręciłeś z kolorkami na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi