Użytkownik Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 No no no jak na model ćwiczebny elegancko, tylko głowie się co to jest za wata ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Użytkownik Posted June 30, 2010 Author Share Posted June 30, 2010 No no no jak na model ćwiczebny elegancko, tylko głowie się co to jest za wata ? Jovi ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzgwrzd Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Witam, podoba mi sie efekt uzyskany na pace. Chciałem sie dowiedziec jak dokładnie to jest zrobione tzn. po kolei. Czy to idzie tak : lakier - farba bazowa szara - zdzieranie.... no właśnie jak lub czym ździerał Pan, Panie Pawle ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławko Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Myślę, że warto napisać trochę więcej o malowaniu i postarzeniu wnętrza skrzyni ładunkowej. Jak dla mnie efekt końcowy tego zabiegu jest rewelacyjny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Model FAN Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Też bardzo chętnie bym poczytał jak została zrobiona paka tej ciężarówki , może autor napisze krok po kroku jak można uzyskać taki efekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Model FAN Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Dzięki za opis I jeszcze pytanko jak zachował się lakier do włosów i jak go się nakładało na model; czy nie było problemów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Widze , że Opelek poszedł w dobre ręce, dobra robota. Dzięki za opisI jeszcze pytanko jak zachował się lakier do włosów i jak go się nakładało na model; czy nie było problemów Metoda stara i sprawdzona. Ja lakier przelewałem do aerografu, lepiej się wtedy kontroluje nakładanie. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławko Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Wielkie dzięki Niby to takie nieskomplikowane ale zdarcia farby są genialnie odtworzone. Nie będę się wypowiadał o tym czy są za duże, za małe, czy w sam raz. Mnie urzekło to, że można tak realistycznie oddać odrapaną, złuszczoną farbę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzidas71 Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Świetnie to wygląda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Nie no błotko na podwoziu bajka, będę musiał sam sobie sprawić jeszcze trochę pigmentów i jakieś modele ,bo takie profesjonalne warsztaty coraz bardziej zachęcają do ciągłego klejenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzidas71 Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Mógłbys napisac jak uzyskałeś tak fajne mokre błoto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Jest czadzik Paweł, nie wiem co Ty tu akurat chciałeś trenować - wszytko wychodzi Ci jak "staremu" - bo nie wiem, czy pamiętasz..ale to miał być trening. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek_polo Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Paweł jestem pod wielkim wrażeniem.. Na Twoją relację natrafiłem zupełnie przypadkowo ( nie spojrzałem dokładnie na odnośnik w menu głównym, myślałem że to blitz 1.24 italeri), ale od zobaczenia Twojej pracy będę przeglądał Wasz dział regularnie Tak 3maj, wielki szacun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts