skwercio Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 A wzięło mnie na taką maliznę IN-BOX Wie ktoś, co trza tu zmienić, uciąć, dorobić itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2010 Czemu nic nie piszecie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Sklej, pomaluj, zrób zdięcia i postaw na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Coś góra wieży dziwnie wygląda... dwa zasobniki po bokach? Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś o Tygrysach to wal do Seba, on jest Tigerową wyrocznią pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2010 dwa zasobniki po bokach? mam jeszcze drugiego z zasobnikiem z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Coś góra wieży dziwnie wygląda... dwa zasobniki po bokach? Rolling Eyes A słynny Tiger spod Leningradu z numerkiem 100? Coś się pozapominało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 oO pierwszy raz coś takiego widzę Czołgi nie moja dziedzina pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2010 To ten sam czołg! Mój też ma nr 100, tylko na "dużym" nie widzę rurki do nurkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2010 Oto co dziś wystrugałem: Parę części skleiłem, to co miało być na panzergrau pomalowałem: Sory za włosa na ostatnim zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 Popraw zdjęcia, albo zmywaj od razu. Wygląda na bardzo ciemny- im mniejsza skala, tym kolor powinien być jaśniejszy. Na kadłubie nie wygląda też na równo położony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2010 Zdjęć nie dam rady lepiej zrobić, koła w realu są jaśniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2010 Dalsze malowanie, kadłub poklejony: Zapasowa gąska: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Jak z tymi gumiakami ? Zrób zdjęcie gąsek Bo mnie interesuje ten zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 1 Lipca 2010 Autor Share Napisano 1 Lipca 2010 Prace idą do przodu: EDIT: Czy rura do nurkowania była w czołgu na stałe? Bo właśnie upuściłem czołg i tyle rurę widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 pomyśl tak na zdrowy rozum, taka rura zdradzałaby z daleka pozycje czołgu gdyby była na stałe. Wogole to czytalem ze pomimo takiej mozliwosci nie bylo raportow zeby ktorys czolg kiedykolwiek uzyl tego sprzetu do przeprawy przez rzeke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 1 Lipca 2010 Autor Share Napisano 1 Lipca 2010 Kamień mi spadł z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 1 Lipca 2010 Autor Share Napisano 1 Lipca 2010 Czy ktoś ma zdjęcia tego Tygrysa? Bo na schemacie malowania nie ma kalkomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 2 Lipca 2010 Autor Share Napisano 2 Lipca 2010 Sido położone: P.S. Ponawiam apel o zdjęcia Tigera "100" Jutro rano wyjeżdżam, a potrzebuję jeszcze położyć kalki i II warstwę sido (przez trzy tygodnie wyschnie idealnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 2 Lipca 2010 Autor Share Napisano 2 Lipca 2010 Wyjeżdżam na 3 tygodnie papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 14 Lipca 2010 Autor Share Napisano 14 Lipca 2010 Jednak dostałem się do komputera, lecz aparat i model zostały w domu :( Ale mogę wreszcie poinformować, że przed wyjazdem położyłem kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Ale mogę wreszcie poinformować, że przed wyjazdem położyłem kalki Wspaniała wiadomość Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 27 Lipca 2010 Autor Share Napisano 27 Lipca 2010 Jestem już w domu, ale aparat się rozładował :( Zamierzam temu maleństwu zrobić podstawkę (z blaszki In-Postu), ale jeszcze nigdy nie robiłem żadnej dioramki. Proszę o wszelkie możliwe porady, tutoriale itp. Od razu pytam: 1. Jak zrobić ziemię, błoto i trawę (tanio) 2. Jak zrobić piasek 1:144 3. Czym i jak kleić 1 i 2 4. Jak zrobić ukształtowanie terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messershmitt1996 Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja robiłem błoto do 1:285 wyglądało dość nienaturalnie przez wielkość grudek, myślę, że do 1:144 się nada. Używałem talku i malowałem pistoletem natryskowym. Jako kleju użyłem kleju wikol z odrobiną wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2010 A reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Tygrysy gotowe: Nadal proszę o pomoc z podstawką!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi