czsochaj Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Model prosto z pudełka, pomalowany Humbrolami, tak jak wszystkie moje modele pędzelki oraz tapowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Kolejny bardzo ładny modelik, ale najlepszy jest podwieszany zbiornik . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Powiem krótko: dwa razy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
msegen Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 dwa razy to za mało super model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsochaj Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 Msegen nie przesadzaj! Miło mi, ale więcej obiektywizmy Masz u mnie duże Model powstał prosto ,,z ręki''. Ma swoje wady i nie da się tego ukryć! Jety to nie moja specjalność. Plastik ma jeszcze przede mną swoje tajemnice, dopiero się go uczę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
msegen Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 czym malowałeś te zielone łaty ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsochaj Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 Chodzi o farbki? Humbrol 102. Tak podaje Mastercraft, ale czy dobrze to nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
msegen Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 znaczy chodzi mi czy areo. czy pędzelkiem . i jak to się robi czy jakiś szablon potrzebny czy co ? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czsochaj Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 Bez szablonu i pędzle, oraz gąbki[mój patent]. Mam aero ale nie mam kompresora. W miejscach gdzie nie mogę dojść gąbkami maluję pędzlami[wnęki, działka, klapy]. Żadnej filozofii. Na położenie następnej warstwy czekam 48 godzin. Kładę nieraz 5 lub nawet 6 warstw farby. Na to Pactra lakier matt, kalki, znowu lakier pactry matt, zaczerniam linie, ślady eksploatacji. Powiem Ci, że moja domeną są jednak modele kartonowe. Jak masz jakiś ciekawy patent, sprzedaj mi go. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek92 Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Mi się bardzo podoba nie ma co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Świderski Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carolus Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Witam. Pewnego razu za siedmioma górami, za siedmioma rzekami, w pewnym państwie na N (NRD) był sobie pilot, co razu pewnego w zimny poranek w czasie kołowania wysiadł z samolotu zostawił włączony samolot na środku stojanki iiii... pobiegł za potrzebą. Ale jak model z pudełka nie będę się czepiał tylko tak mi się wymyśliło opowiadanie . A co do modelu super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil zoszak Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Widziałem już kiedyś jak jeden zawodnik malował model pędzlem i miał podobne efekty jak przy Twoim... Jakbym nie widział to bym nie uwierzył że Twój jest też spod pędzla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Za pomocą pędzla (gąbki) również możemy ładnie pomalować model, jak widać ten model jest tego przykładem. Świetna robota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts