czsochaj Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Model prosto z pudełka, pomalowany Humbrolami, tak jak wszystkie moje modele pędzelki oraz tapowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roberto Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 Kolejny bardzo ładny modelik, ale najlepszy jest podwieszany zbiornik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 Powiem krótko: dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 dwa razy to za mało super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 9 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2007 Msegen nie przesadzaj! Miło mi, ale więcej obiektywizmy Masz u mnie duże Model powstał prosto ,,z ręki''. Ma swoje wady i nie da się tego ukryć! Jety to nie moja specjalność. Plastik ma jeszcze przede mną swoje tajemnice, dopiero się go uczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 czym malowałeś te zielone łaty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 9 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2007 Chodzi o farbki? Humbrol 102. Tak podaje Mastercraft, ale czy dobrze to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 znaczy chodzi mi czy areo. czy pędzelkiem . i jak to się robi czy jakiś szablon potrzebny czy co ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 9 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2007 Bez szablonu i pędzle, oraz gąbki[mój patent]. Mam aero ale nie mam kompresora. W miejscach gdzie nie mogę dojść gąbkami maluję pędzlami[wnęki, działka, klapy]. Żadnej filozofii. Na położenie następnej warstwy czekam 48 godzin. Kładę nieraz 5 lub nawet 6 warstw farby. Na to Pactra lakier matt, kalki, znowu lakier pactry matt, zaczerniam linie, ślady eksploatacji. Powiem Ci, że moja domeną są jednak modele kartonowe. Jak masz jakiś ciekawy patent, sprzedaj mi go. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 Mi się bardzo podoba nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carolus Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Witam. Pewnego razu za siedmioma górami, za siedmioma rzekami, w pewnym państwie na N (NRD) był sobie pilot, co razu pewnego w zimny poranek w czasie kołowania wysiadł z samolotu zostawił włączony samolot na środku stojanki iiii... pobiegł za potrzebą. Ale jak model z pudełka nie będę się czepiał tylko tak mi się wymyśliło opowiadanie . A co do modelu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Widziałem już kiedyś jak jeden zawodnik malował model pędzlem i miał podobne efekty jak przy Twoim... Jakbym nie widział to bym nie uwierzył że Twój jest też spod pędzla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Za pomocą pędzla (gąbki) również możemy ładnie pomalować model, jak widać ten model jest tego przykładem. Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi