kacpi1234 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Nie będę się rozpisywał. Model składałem około miesiąca,nie miałem z niczym problemów. Jakość wyprasek oceniam na 5+. Firma:TAMIYA Skala:1:24 Numer katalogowy:TA24039 Więc fotki: -model w plenerze -silnik -podwozie -podstawka -model na podstawce Miłego oglądania i zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Bardzo fajny model, a podstawka jeszcze fajniejsza Tylko przednie lampy Ci chyba zaparowały od kleju. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 14 Lipca 2010 Autor Share Napisano 14 Lipca 2010 Masz rację Abarth_127 ale już kupiłem clearfix-a ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Fajny maluszek lubię takie samochody zwłaszcza w dobrym wykonaniu. Nieźle Ci brudzenie wyszło, chociaż może na dachu to przegięcie, wygląda jakby ktoś po nim chodził Mogłeś dać jakiś numer startowy na boku, było by coś w rodzaju amatorskiej rajdówki. Podoba mi się silnik, całkiem realistycznie wyszedł, mogłeś dodać jeszcze kabelki od świec. Tablice maja być polskie? Lusterka jak rozumiem to twoja własna inwencja, bo nie przypominam sobie żebym widział takie na Miniaczkach Ogólnie bardzo udany model, czekam na inne w twoim wykonaniu, a zwłaszcza na Vauxhala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 14 Lipca 2010 Autor Share Napisano 14 Lipca 2010 Wiem,dach mi nie wyszedł będę próbował to naprawić. Jutro przyjdzie do mnie paczuszka z nowym mini z 2005 roku i tam dam jakieś kalki rajdowe,ten miał być cywilny od początku planowania go. Dzięki za komentarze ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Nieźle się będą prezentowały obok siebie, ale nie wiem czy nowego Mini używa się w rajdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 ... Tablice maja być polskie?... jeśli Ci chodzi o czarne tablice i białe litery, to kiedyś takie były w WB. Widać je często na filmach z lat 50-60. A brudzenie na pewno krok w dobrą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 jeśli Ci chodzi o czarne tablice i białe litery, to kiedyś takie były w WB. Widać je często na filmach z lat 50-60. A brudzenie na pewno krok w dobrą stronę. Może rzeczywiście polskie miały cztery cyfry. ps. widzę że zaczynanie zdań z małej litery zaczyna ogarniać całe forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 14 Lipca 2010 Autor Share Napisano 14 Lipca 2010 Nieźle się będą prezentowały obok siebie, ale nie wiem czy nowego Mini używa się w rajdach W rajdach nie jeżdżą ale w rally sprintach tak(dla tych co nie wiedzą "rally sprint" jest to rajd dla amatorów i można w nim startować każdym samochodem z wyjątkiem cabrio). A pro po cabrio mam zamiar zrobić kolekcje mini i będzie w niej rajdówka mini morrisa,cabrio z nowego mini i tuning nowego mini ;D Jak już pisałem wcześniej jutro dojdzie nowy mini,misiek evo 8 MR oraz impreza wrx sti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Zapowiada się ciekawie może zrób jeszcze clubmana w starej wersji, będzie ciężko ale chyba będziesz miał chyba jedynego na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Dobry pomysł, dobre przygotowanie, ale efekt końcowy jednak trochę odbiega od ideału... Bardzo fajnie, że chciałeś przedstawić Miniówkę w wersji off road (po przejściach znaczy się), ale w stanie obecnym wygląda jak po rajdzie Dakar pomieszanym z pierwszą, szaleńczą przejażdżką nastolatka po odebraniu prawa jazdy. Pomimo, że silnik wygląda dobrze,to stanowczo za mocno mu się dostało. maska jednak chroni trochę od piachu i tym podobnych atrakcji.Podobnie jest z dachem, który został już wspomniany powyżej. Mogłeś pomyśleć o śladach piór wycieraczek na przedniej szybie. Fajnie by wyglądały ślady ich walki z tym pyłem Podstawka również była bardzo zacnym pomysłem, ale przydałoby się ją nieco ożywić jakimś znakiem drogowym, lub przynajmniej krzakiem. Moje totalnie subiektywna ocena końcowa to szkolne 4- Mam nadzieję, że zapoczątkujesz ruch Miniówkowy na forum, bo to świetne autko Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 14 Lipca 2010 Autor Share Napisano 14 Lipca 2010 kornik_69 właśnie produkuje krzak,według mnie też ją by się przydało ożywić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi