kierkus Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Skyline r35. Powstawał z przerwami około 5miesięcy. Baza jak i klar pochodzą z mieszalni lakierów samochodowych. Baza z palety nissana. Model bez waloryzacji, prosto z pudła. Tablice czekają na zamontowanie. Klamki zostawiłem w kolorze nadwozia. Jak sądzicie malować tak jak w oryginale a może czarne , czy zostawić tak jak jest ? Miłego oglądania Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michi-232 Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 no no no, zaszalałeś robię takiego samego ale z aoshimy i do tego cabrio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamit Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Jak bym "żywca" oglądał!! Na prawdę ładny!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Będziesz mi musiał płacić odszkodowanie, za to że mi szczena opadła na deskę i klawiaturka się posypała Gratulacje modelu, nawet nie wiem co mówić A dałbyś jeszcze tak specjalnie dla mnie zdjęcie tak od frontu, bo jego pyszczka nie widzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Niezła GTR'ka. Ten lakier i wykonanie - cud, miód i orzeszki Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kierkus Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 Będziesz mi musiał płacić odszkodowanie, za to że mi szczena opadła na deskę i klawiaturka się posypała Gratulacje modelu, nawet nie wiem co mówić A dałbyś jeszcze tak specjalnie dla mnie zdjęcie tak od frontu, bo jego pyszczka nie widzę Dzięki wszystkim za miłe słowo. Oto fotka od przodu Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomAUG Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 No no piękny GT-R. Ładny lakier i fajnie wykonany. Też poluję na takiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekgksw3 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Świetny model wykonanie naprawdę znakomity, jeden z najlepszych samochodów jakie były tu ostatnio pokazywane. Jedyne do czego można się przyczepić, to nierówno pomalowana srebrna listwa na grillu, kontrastuje strasznie ze świetnie wykonaną resztą Wstaw jeszcze zdjęcia gdy dołożysz rejestracje, będzie już naprawdę super wyglądały. A właśnie zdjęcia, możesz zdradzić jaką metodą je zrobiłeś bo prezentują się naprawdę ciekawie, sam chciałbym coś takiego u siebie zastosować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Oba po prosu są czadowe. Wielki szacunek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myeti Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Dla mnie również bomba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts