kierkus Napisano 17 Lipca 2010 Share Napisano 17 Lipca 2010 Skyline r35. Powstawał z przerwami około 5miesięcy. Baza jak i klar pochodzą z mieszalni lakierów samochodowych. Baza z palety nissana. Model bez waloryzacji, prosto z pudła. Tablice czekają na zamontowanie. Klamki zostawiłem w kolorze nadwozia. Jak sądzicie malować tak jak w oryginale a może czarne , czy zostawić tak jak jest ? Miłego oglądania Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 17 Lipca 2010 Share Napisano 17 Lipca 2010 no no no, zaszalałeś robię takiego samego ale z aoshimy i do tego cabrio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 17 Lipca 2010 Share Napisano 17 Lipca 2010 Jak bym "żywca" oglądał!! Na prawdę ładny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 17 Lipca 2010 Share Napisano 17 Lipca 2010 Będziesz mi musiał płacić odszkodowanie, za to że mi szczena opadła na deskę i klawiaturka się posypała Gratulacje modelu, nawet nie wiem co mówić A dałbyś jeszcze tak specjalnie dla mnie zdjęcie tak od frontu, bo jego pyszczka nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Niezła GTR'ka. Ten lakier i wykonanie - cud, miód i orzeszki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kierkus Napisano 18 Lipca 2010 Autor Share Napisano 18 Lipca 2010 Będziesz mi musiał płacić odszkodowanie, za to że mi szczena opadła na deskę i klawiaturka się posypała Gratulacje modelu, nawet nie wiem co mówić A dałbyś jeszcze tak specjalnie dla mnie zdjęcie tak od frontu, bo jego pyszczka nie widzę Dzięki wszystkim za miłe słowo. Oto fotka od przodu Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 No no piękny GT-R. Ładny lakier i fajnie wykonany. Też poluję na takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Świetny model wykonanie naprawdę znakomity, jeden z najlepszych samochodów jakie były tu ostatnio pokazywane. Jedyne do czego można się przyczepić, to nierówno pomalowana srebrna listwa na grillu, kontrastuje strasznie ze świetnie wykonaną resztą Wstaw jeszcze zdjęcia gdy dołożysz rejestracje, będzie już naprawdę super wyglądały. A właśnie zdjęcia, możesz zdradzić jaką metodą je zrobiłeś bo prezentują się naprawdę ciekawie, sam chciałbym coś takiego u siebie zastosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Oba po prosu są czadowe. Wielki szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 Dla mnie również bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi