puchacz Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Wczoraj w Cerfurze bydgoskim przy Powalisza zobaczyłem że jest promocja z Mirage Hobby: Tarantule po 5PLN a niszczyciele Grom ,Burza po 10 PLN, to informacja dla zainteresowanych tymi okręcikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dicappo Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Do sklejania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Do sklejania? Gotowce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchacz Napisano 18 Lipca 2010 Autor Share Napisano 18 Lipca 2010 no chyba jasne ze nie oryginały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 Cześc Puchacz... Pamiętasz mnie z niebieskiego forum SKLEJMY?? Byłbym Zainteresowany GROMEM... A Burza z jakiego okresu?? Ale na Groma na pewno się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 ...aaaa juz nie bede zakładał nowego watku ,to sie podepne tu znalazłem cus takowego ... http://www.martola.com.pl/en149/produkty31368/orp_burza_wz_44_destroyer_pe_set ...czy u nas w kraju mozna to dokupic ? bo cos nie widze tego ew.nie moge sie doszukac :( - no tak...co slepy człek to slepy :( juz mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 ...czy u nas w kraju mozna to dokupic ? Można. Ale te 20 euro to cena z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulepiok Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Niestety, jak patrzę na stronę firmowa Mirage, to widzę postęp jedynie w kwestii samolotów polskiego września (co im się wielce chwali). Z szumnych zapowiedzi w dziale okrętowym jest na razie odcinanie kuponów od poprzednich wersji "czterofajkowców" i ubotów (Ile można ?) Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi