puchacz Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Wczoraj w Cerfurze bydgoskim przy Powalisza zobaczyłem że jest promocja z Mirage Hobby: Tarantule po 5PLN a niszczyciele Grom ,Burza po 10 PLN, to informacja dla zainteresowanych tymi okręcikami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicappo Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Do sklejania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seweryn Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Do sklejania? Gotowce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchacz Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 no chyba jasne ze nie oryginały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil zoszak Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Cześc Puchacz... Pamiętasz mnie z niebieskiego forum SKLEJMY?? Byłbym Zainteresowany GROMEM... A Burza z jakiego okresu?? Ale na Groma na pewno się piszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 ...aaaa juz nie bede zakładał nowego watku ,to sie podepne tu znalazłem cus takowego ... http://www.martola.com.pl/en149/produkty31368/orp_burza_wz_44_destroyer_pe_set ...czy u nas w kraju mozna to dokupic ? bo cos nie widze tego ew.nie moge sie doszukac :( - no tak...co slepy człek to slepy :( juz mam ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Duke Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 ...czy u nas w kraju mozna to dokupic ? Można. Ale te 20 euro to cena z kosmosu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulepiok Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Niestety, jak patrzę na stronę firmowa Mirage, to widzę postęp jedynie w kwestii samolotów polskiego września (co im się wielce chwali). Z szumnych zapowiedzi w dziale okrętowym jest na razie odcinanie kuponów od poprzednich wersji "czterofajkowców" i ubotów (Ile można ?) Szkoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts