Skocz do zawartości

Subaru by Ślimaczek ver. 2

Praetorian

Rekomendowane odpowiedzi

Hejas!

Wrzucam kolejny model mojego dobrego kumpla Dawida vel Ślimaczka. Tym razem ciut nowsza Subaryna według własnego pomysłu. Model także Tamiya skala oczywiście 1:24.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Pozdrawiam

Biały do tych jaskrawo żółtych kalek tak średnio wygląda, bo ich nie widać.

Tak jak Kornik wspomniał nieco monotonny, ale jak właścicielowi się podoba to nie poradzimy. Lini podziału blach już nie pogłębi, ale może je zapuścić farbą wtedy będzie to wyglądać znacznie lepiej. Ogólnie model ładny.

Praetorian zaproś kolegę na forum.

Całkiem przyjazny dla oka model

Kolorki -w zasadzie ich połączenie bardzo mi się podoba.

Przydały by się tylko kilka kalek , może np. jakaś lista płac (kolor czarny).

Pozdrawiam.

Już pisałem wcześniej, że kolega na razie średnio się wkręca w pisanie po forach internetowych, bo nie ma na to raczej czasu Ale może się go uda zaciągnąć.

Super model Taka uliczna wyścigówka. Brakuje mi jeszcze zapinek na masce i bagażniku. Na masce jeszcze tak sie to w oczy nie rzuca, ale z tyłu klapa taka "goła". Widziałem kiedyś podobnego allegro w 1:1

Pozdrawiam.

PS Jak kolega ma więcej takich pięknych modei to niech Nam zaprezentuje

Super model Taka uliczna wyścigówka.

Mnie to ona bardziej na rajdówkę wygląda .Co do samego modelu to bardzo ładny,kolega mógł jeszcze dach i klamki pomalować na czarno,ale to już kwestia gustu .Tak czy siak piękne Subaru bez dwóch zdań

To ma być właśnie taki uliczny killer. To jest drugi model Dawida Jak zrobi jakiś następny to wrzucę.

Jak dla mnie świetny model! Od razu skojarzyło mi się z Kenem Blockiem

I bardzo słusznie Dawid się wzorował właśnie na Kenblockowym stylu. Biało czarno, białe koło i te jaskrawe paski.

Panowie widzieliście kiedyś streetowe auto? Mogę Wam pokazać co najmniej kilka samochodów we Wrocławiu stworzonych do streetu, które mają klatki. Klatka nie jest dla szpanu, tylko bezpieczeństwa i usztywnienia budy. Sam do swojego Punto GT miałem wrzucać klatkę

Tak bo ja parę razy miałem okazje przebywania w takich autach(impreza i Lancer) i jakoś klatek nie miały, co nie zmienia faktu,że mogą mieć, ale to nie pasuje do street-ów(według mojej skromnej opinii)

Spoiler może troche rzeczywiście nie pasuje do streetowego auta, klatka czemu nie sam w swojej Suprze mam klatkę, np. w 350Z z Tokio Drift też była. Poza spoilerem do stylu modelu nie ma się co czepiać, wygląda naprawdę groźnie No może trochę zbyt monotonny kolorystycznie, ale to już rzecz gustu, mi najbardziej brakuje jakiegoś podkreślenia linii, czy to przez pogłębianie czy poprzez zapuszczenie. Poza tym wszystko ok.