Praetorian Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 Hejas! Wrzucam kolejny model mojego dobrego kumpla Dawida vel Ślimaczka. Tym razem ciut nowsza Subaryna według własnego pomysłu. Model także Tamiya skala oczywiście 1:24. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Ładnie zrobiony, schludny, chociaż nieco monotonny. Przydałoby się trochę pogłębić linie podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinsdeyl Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Biały do tych jaskrawo żółtych kalek tak średnio wygląda, bo ich nie widać. Tak jak Kornik wspomniał nieco monotonny, ale jak właścicielowi się podoba to nie poradzimy. Lini podziału blach już nie pogłębi, ale może je zapuścić farbą wtedy będzie to wyglądać znacznie lepiej. Ogólnie model ładny. Praetorian zaproś kolegę na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Całkiem przyjazny dla oka model Kolorki -w zasadzie ich połączenie bardzo mi się podoba. Przydały by się tylko kilka kalek , może np. jakaś lista płac (kolor czarny). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 24 Lipca 2010 Autor Share Napisano 24 Lipca 2010 Już pisałem wcześniej, że kolega na razie średnio się wkręca w pisanie po forach internetowych, bo nie ma na to raczej czasu Ale może się go uda zaciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Super model Taka uliczna wyścigówka. Brakuje mi jeszcze zapinek na masce i bagażniku. Na masce jeszcze tak sie to w oczy nie rzuca, ale z tyłu klapa taka "goła". Widziałem kiedyś podobnego allegro w 1:1 Pozdrawiam. PS Jak kolega ma więcej takich pięknych modei to niech Nam zaprezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Super model Taka uliczna wyścigówka. Mnie to ona bardziej na rajdówkę wygląda .Co do samego modelu to bardzo ładny,kolega mógł jeszcze dach i klamki pomalować na czarno,ale to już kwestia gustu .Tak czy siak piękne Subaru bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Ehhh , Subaru--- moje marzenie. Piękny model, i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 25 Lipca 2010 Autor Share Napisano 25 Lipca 2010 To ma być właśnie taki uliczny killer. To jest drugi model Dawida Jak zrobi jakiś następny to wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 To jak uliczny to ja bym klatki nie dawał .Obecnie dłubie przy podobnym projekcie rajdowe EVO6 na ulicznego wojownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 Jak dla mnie świetny model! Od razu skojarzyło mi się z Kenem Blockiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 Do ulicznego killera mu troszkę brakuje: wspomniana wyżej klatka i definitywnie rajdowy spojler mocno dyskwalifikują go jako streetowe auto Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 Co by nie było bryka okrutna! Wielkie dla wykonawcy Kiedy ja się takiej dorobie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Lipca 2010 Autor Share Napisano 27 Lipca 2010 Jak dla mnie świetny model! Od razu skojarzyło mi się z Kenem Blockiem I bardzo słusznie Dawid się wzorował właśnie na Kenblockowym stylu. Biało czarno, białe koło i te jaskrawe paski. Panowie widzieliście kiedyś streetowe auto? Mogę Wam pokazać co najmniej kilka samochodów we Wrocławiu stworzonych do streetu, które mają klatki. Klatka nie jest dla szpanu, tylko bezpieczeństwa i usztywnienia budy. Sam do swojego Punto GT miałem wrzucać klatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Tak bo ja parę razy miałem okazje przebywania w takich autach(impreza i Lancer) i jakoś klatek nie miały, co nie zmienia faktu,że mogą mieć, ale to nie pasuje do street-ów(według mojej skromnej opinii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 31 Lipca 2010 Autor Share Napisano 31 Lipca 2010 No to umówmy się, że to jest raczej takie Subaru do KJSów i innych pojeżdżawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 Spoiler może troche rzeczywiście nie pasuje do streetowego auta, klatka czemu nie sam w swojej Suprze mam klatkę, np. w 350Z z Tokio Drift też była. Poza spoilerem do stylu modelu nie ma się co czepiać, wygląda naprawdę groźnie No może trochę zbyt monotonny kolorystycznie, ale to już rzecz gustu, mi najbardziej brakuje jakiegoś podkreślenia linii, czy to przez pogłębianie czy poprzez zapuszczenie. Poza tym wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi