PKD4GA Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Witaj gadget76 Twoje fotki naruszaja regulamin forum. Wstaw w kolejnym poscie takie o odpowiednich wymiarach (lub jako miniatury) to je podmienie. W przeciwnym wypadku bede zmuszony skasowac Twoj post. 9. Na forum Modelwork.pl użytkownicy w postach wstawiają widoczne zdjęcia (o maksymalnym rozmiarze w poziomie 800 pikseli) lub miniatury do zdjęć umieszczonych na stronach komercyjnych lub prywatnych. Wiecej: viewtopic.php?t=21118 Regulamin forum: viewtopic.php?t=40 Pozdr. Pawel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giulio Niewiadomski Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 no moze i nie jest zgodne z regulaminem, ale nie wiedzialem ze academy ma takie cudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwumaster Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 o kurcze... to oni jeszcze toto tłuką? aż mi sie łezka w oku zakręciła sie sklejało lata temu świetlne... jeszcze jako Acadamy-Minicraft, i BARDZO dobrze go wspominam spasowanie było super, detali troche, no i kalki - kapitalne, zero problemów dzisiejszej Academy, ciekaw jestem ile z tego przetrwało do dziś... (jakoś mi ten model wygląda przyjaźniej niż wydanie Italeri). pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts