EDI Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 Witam chciałbym przedstawić swój pierwszy model, jest to Stug III ausf.F Dragona. Malowany farbami olejnymi, podstawka wykonana z ramki, podłoże wykonane z kawałków papieru toaletowego, nasączonego wikolem, kawałki trawy kupne w sklepie modelarskim, krzaki wykonane drutu, obsypane majerankiem Siatka maskująca zrobiona z gazy. Model prosto z pudła. Proszę o konstruknywną Krytykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 Trudno cokolwiek powiedzieć, bo prawie nic nie widać, jedynie mnóstwo krzaków. Zrób lepsze zdjęcia, pokaż więcej szczegółów, bo model ginie na tej podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 hm... a gdzie Stug? :-D Zrób zdjęcia bez podstawki, bo tutaj widać tylko kontury pojazdu i parę małych kawałeczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 takiego stuga to ja sklejam z dwóch części kadłuba + lufa , razem trzy . Teraz pracuje nad tygrysem po obfitych opadach sniegu. Nie użyję żadnego zestawu, jedynie starą lufę od tygrysa i antenkę RB-Model wystającą ze sniegu. Śnieg uformuję na sylwetkę tygrysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EDI Napisano 26 Lipca 2010 Autor Share Napisano 26 Lipca 2010 Zgodnie z sugestią dodaję nowe foty. Niestety innych nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 Za dużo na nim błota i innych farfocli. Generalnie nic nie widać na zdjęciach. Może to i zasługa kamuflażu wykonanego przez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EDI Napisano 29 Lipca 2010 Autor Share Napisano 29 Lipca 2010 Plan był dobry tylko się zagalopowałem trochę za „szeroko” poszedłem. To pierwszy drugi będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 30 Lipca 2010 Share Napisano 30 Lipca 2010 Jeśli mogę doradzić , wywal te "pseudokrzaki" i zrób nowe,jest wiele ciekawszych materiałów.Teraz wygląda jakby leżał na dnie jeziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi