przemekgksw3 Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 No ładnie wyszło widać że swoje już przejechał, błotko myślę że wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Dziś na warsztat poszedł ISU, wszystkie kółka wklejone, jeszcze tylko wash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Ostatnio przyszło mi na myśl by wetknąć w trawę przed górką taki o to słupek: Stąd moje pytanie. Sowieci przejeżdżają przez Polskę, mijają ten słupek i jadą w stronę Niemiec, jak Wam się to widzi? Pasuje, czy nie z bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leeb Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Jak dla mnie to oczywiście że, nie. Sowieci prąc w zachodnim kierunku dopiero te tereny zdobywali ( z naszą polską pomocą ). Z tego względu, nie mogli mijać takiego słupa granicznego. Możesz go postawić, ale tylko wtedy jeśli domyślnie chcesz zaakcentować to, co dopiero miało się zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Takie fotki jaką dałeś powyżej to były po prostu propagandowe zdjecia. Inaczej wyobrażali sobie Polskę jako terytojum chłopaki z LWP, inaczej krasnoarmiejscy dowódcy a jeszcze inaczej wyszło. Słupy jako takie stawiano dóżo później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Leeb W sumie na nieruchomej dioramie nie wiadomo by było czy sowieci jadący i mijające ten znak za niedługo go zlikwidują czy po prostu tak sobie stoi. Dopiero ktoś kto zna i się interesuje historią będzie zachodził w głowę o co chodziło autorowi. Jednak to zły pomysł, chyba że postawić dwóch czerwonoarmistów przed tym słupem coś grzebiących przy nim lub ewentualnie podobnym jeżeli takie słupy stawiano później jak pisze Dexter. Inaczej wyobrażali sobie Polskę jako terytojum chłopaki z LWP, inaczej krasnoarmiejscy dowódcy a jeszcze inaczej wyszło. No pewnie tak było. No dobra chłopaki dzięki za szybie info. Warto było zapytać bo bym wielkiego byka popełnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Pięknie wymalowane pojazdy. Cudne efekty wycisnąłeś z tego jednobarwnego malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2010 A dziękować szczerze to z Teciaka jestem bardziej zadowolony. W ISU przesadziłem z obiciami i czeka mnie jeszcze odrobina zabawy by to jakoś naprawić. Zdecydowałem, że trzecim modelem będzie T-34 ale 76 Tymczasem za niedługo zabiorę się za zbiorniki paliwa i czaje się na gąski bo gumiaków nie pewno nie dam, zastanawiam się nad magic trackami lub friulami (czas zaszaleć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Jeśli chcesz pokazać przełamanie niemieckich linii daj drogowzkaz z oznaczeniami niemieckimi, ale takimi uniwersalnymi, typu strałka w lewo - szpital, w prawo łączność, centrum, punkt tankowania itp. Będzie fajne wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi