Skinn3r Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Taki tam karaluch Bedę wzorował się na zdjęciach i informacjach znajdujących się Tutaj Początek prac po posprzątaniu warsztatu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinn3r Posted December 30, 2010 Author Share Posted December 30, 2010 No cóż... Nie zdążę do końca projektu ale to nic Idzie powoli, baaaaardzo... Oglądając relację Lexx'a z budowy modelu M1116 UAH patrolu EOD wpadł mi do głowy jeden pomysł i musiałem się upewnić czy mogę to zrobić. Mianowicie również pojazd grupy EOD. kubisz zamieścił jedno zdjęcie gdzie widać na pojeździe oznaczenie EOD, więc czemu niee Znajomy budował robota EOD w 1:35 to mu podwędziłem instrukcję i... Tak... jestem masochistą... Będę robił robocika w 1/72 Tak, wiem jakie to będzie ogromne W końcu do odważnych świat należy Ale dzisiaj nie o tym. Siedziałem i przeglądałem relacje z budowy Humvee, i stwierdziłem, że skoro w 35 mogą mieć wyposażenie wewnętrzne to czemu 72 ma być gorsza. Uparłem się, że zrobię choć namiastkę wyposażenia w postaci radia, BFT i jakiś tam bajerów Momentami zdarzało mi się dopieszczać 'łacinę' ale tak mniej więcej się udało, choć to jeszcze nie koniec Zdjęcia robione ok. godz. 1 w nocy więc proszę o wybaczenie.. No i bajzel w tle bo nie mam siły łazić i szukać czystego miejsca I z flesh'em choć powalające nie jest: Ostrzegam was 35-tkowcy! To dopiero ćwiczenia Na tym nie spocznę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tysiuniek Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 No i super...Lubię ten typ modelarstwa, gdzie stawia się samemu sobie tak trudne zadania.Powodzenia. Będę zaglądał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sir.michal Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Znajomy budował robota EOD w 1:35 to mu podwędziłem instrukcję To ja już wiem gdzie jest moja instrukcja, jak ją mi już ją podwędziłeś to zabieraj się za robocika. A i nie zapomnij mi jej potem oddać ponieważ zamierzam ją sobie oprawić i powiesić w pokoju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinn3r Posted January 1, 2011 Author Share Posted January 1, 2011 A i nie zapomnij mi jej potem oddać ponieważ zamierzam ją sobie oprawić i powiesić w pokoju. ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 A i nie zapomnij mi jej potem oddać ponieważ zamierzam ją sobie oprawić i powiesić w pokoju. ... Haha... Będzie sparing na spotkaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sir.michal Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 A i nie zapomnij mi jej potem oddać ponieważ zamierzam ją sobie oprawić i powiesić w pokoju. ... Haha... Będzie sparing na spotkaniu No moc będzie ze mną. Ponieważ mam zamiar przyjść z Eod-em i Ied-em. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinn3r Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 Jak chcecie sobie pogadać to na gg albo pw, a nie OT :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts