Jump to content

[HUMVEE]M1109 UAH - Dragon - 1:72

Skinn3r
 Share

Recommended Posts

• 5 months later...

No cóż... Nie zdążę do końca projektu ale to nic Idzie powoli, baaaaardzo... Oglądając relację Lexx'a z budowy modelu M1116 UAH patrolu EOD wpadł mi do głowy jeden pomysł i musiałem się upewnić czy mogę to zrobić. Mianowicie również pojazd grupy EOD. kubisz zamieścił jedno zdjęcie gdzie widać na pojeździe oznaczenie EOD, więc czemu niee

Znajomy budował robota EOD w 1:35 to mu podwędziłem instrukcję i... Tak... jestem masochistą... Będę robił robocika w 1/72 Tak, wiem jakie to będzie ogromne W końcu do odważnych świat należy

Ale dzisiaj nie o tym. Siedziałem i przeglądałem relacje z budowy Humvee, i stwierdziłem, że skoro w 35 mogą mieć wyposażenie wewnętrzne to czemu 72 ma być gorsza. Uparłem się, że zrobię choć namiastkę wyposażenia w postaci radia, BFT i jakiś tam bajerów

Momentami zdarzało mi się dopieszczać 'łacinę' ale tak mniej więcej się udało, choć to jeszcze nie koniec

Zdjęcia robione ok. godz. 1 w nocy więc proszę o wybaczenie.. No i bajzel w tle bo nie mam siły łazić i szukać czystego miejsca

DSCN0158.jpg

DSCN0149.jpg

DSCN0148.jpg

DSCN0147.jpg

I z flesh'em choć powalające nie jest:

DSCN0156.jpg

Ostrzegam was 35-tkowcy! To dopiero ćwiczenia Na tym nie spocznę

Znajomy budował robota EOD w 1:35 to mu podwędziłem instrukcję

To ja już wiem gdzie jest moja instrukcja, jak ją mi już ją podwędziłeś to zabieraj się za robocika.

A i nie zapomnij mi jej potem oddać ponieważ zamierzam ją sobie oprawić i powiesić w pokoju.