Skinn3r Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 Taki tam karaluch Bedę wzorował się na zdjęciach i informacjach znajdujących się Tutaj Początek prac po posprzątaniu warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 30 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2010 No cóż... Nie zdążę do końca projektu ale to nic Idzie powoli, baaaaardzo... Oglądając relację Lexx'a z budowy modelu M1116 UAH patrolu EOD wpadł mi do głowy jeden pomysł i musiałem się upewnić czy mogę to zrobić. Mianowicie również pojazd grupy EOD. kubisz zamieścił jedno zdjęcie gdzie widać na pojeździe oznaczenie EOD, więc czemu niee Znajomy budował robota EOD w 1:35 to mu podwędziłem instrukcję i... Tak... jestem masochistą... Będę robił robocika w 1/72 Tak, wiem jakie to będzie ogromne W końcu do odważnych świat należy Ale dzisiaj nie o tym. Siedziałem i przeglądałem relacje z budowy Humvee, i stwierdziłem, że skoro w 35 mogą mieć wyposażenie wewnętrzne to czemu 72 ma być gorsza. Uparłem się, że zrobię choć namiastkę wyposażenia w postaci radia, BFT i jakiś tam bajerów Momentami zdarzało mi się dopieszczać 'łacinę' ale tak mniej więcej się udało, choć to jeszcze nie koniec Zdjęcia robione ok. godz. 1 w nocy więc proszę o wybaczenie.. No i bajzel w tle bo nie mam siły łazić i szukać czystego miejsca I z flesh'em choć powalające nie jest: Ostrzegam was 35-tkowcy! To dopiero ćwiczenia Na tym nie spocznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 No i super...Lubię ten typ modelarstwa, gdzie stawia się samemu sobie tak trudne zadania.Powodzenia. Będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 31 Grudnia 2010 Share Napisano 31 Grudnia 2010 Znajomy budował robota EOD w 1:35 to mu podwędziłem instrukcję To ja już wiem gdzie jest moja instrukcja, jak ją mi już ją podwędziłeś to zabieraj się za robocika. A i nie zapomnij mi jej potem oddać ponieważ zamierzam ją sobie oprawić i powiesić w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2011 A i nie zapomnij mi jej potem oddać ponieważ zamierzam ją sobie oprawić i powiesić w pokoju. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 A i nie zapomnij mi jej potem oddać ponieważ zamierzam ją sobie oprawić i powiesić w pokoju. ... Haha... Będzie sparing na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 A i nie zapomnij mi jej potem oddać ponieważ zamierzam ją sobie oprawić i powiesić w pokoju. ... Haha... Będzie sparing na spotkaniu No moc będzie ze mną. Ponieważ mam zamiar przyjść z Eod-em i Ied-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2011 Jak chcecie sobie pogadać to na gg albo pw, a nie OT :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi