powerpablo Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Witam po raz kolejny. Tym razem pod ostrzał wystawiam Nissana. Nie uchroniłem się od przygody w trakcie składania ale i tak nie poddałem się i skończyłem. Oto fotki. Oceniajcie.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Przepiękny, fachowo wykonany Nissan. Bardzo podoba mi się podwozie i kolor, który wybrałeś dla karoserii. Gratuluję! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Takich ludzi nam tu potrzeba model naprawdę przefachowo wykonany, i to pod każdym względem. Zarówno do wykonania jak i do stylu nie można mieć zastrzeżeń, a foty to już mistrzostwo po prostu. Mam nadzieje ze swojej obecności na forum nie ograniczysz jedynie do pokazywania modeli, bo sporo można by się od Ciebie nauczyć, liczę na jakiś warsztacik, najchętniej w projekcie bo z takimi umiejętnościami to wszystko można robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Ależ piękny lakier Szczena sama zjeżdża w dół. Kolor, jakość lakieru - mistrzostwo. Wnętrze oraz podwozie również nie ustępuje w jakości wykonania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Trzeba przyznać, że przykuwa uwagę i trudno od niego oderwać oczy Bardzo mi się podoba kolor Czyste i precyzyjne wykonanie robi wrażenie No nie ma się do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Lakier powala na kolana Dla mnie miód malina Aaaaaale chyba zauważyłem odstającą wycieraczkę heh pikuś Czysto złożony - profeska Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Bardzo fajny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Piękne autko. Lakier po prostu perfekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmietek Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 Dowaliłeś, niezła bryka, ujęły mnie wycieraczki pod nogi i nawigacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 ja pier****! ale ci zaje*iście wyszlo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 Piękny model, super fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszKnight Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 Model pierwsza klasa, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 Ładniutki, pozazdrościć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 ja pier****! ale ci zaje*iście wyszlo! Panowie trochę kultury... Jak dla mnie ban na miejscu . To samo się tyczy pisowni... Co do modelu to bardzo ładnie i czysto wykonany. Lakier zwala z nóg. Gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Kolor śliwka pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 ja pier****! ale ci zaje*iście wyszlo! Panowie trochę kultury... Jak dla mnie ban na miejscu . To samo się tyczy pisowni... Co do modelu to bardzo ładnie i czysto wykonany. Lakier zwala z nóg. Gratulacje . Nie wiem co sie czepiasz skoro ocenzurowal. Wracajac do modelu to jest MEGA. Wykonanie o zestawienie kolorow swietne. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 a ten złoty szpadel to skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 a ten złoty szpadel to skąd? Nagroda za odkopanie tematu z czeluści internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 23 Kwietnia 2017 Share Napisano 23 Kwietnia 2017 W masce to chyba można się przeglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi