Mark666 Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Wnętrze kabiny, osłona p.słoneczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Wygląda ciekawie, czekam na zamontowaną kabinę chociaż przymiarka i myślę ze nie będzie problemy ze znalezieniem właściciela an MTM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Wygląda ciekawie, czekam na zamontowaną kabinę chociaż przymiarka i myślę ze nie będzie problemy ze znalezieniem właściciela an MTM? Podłoga weszła bez oporów. Dziś wieczorem dam fotkę i uzbroję kabinę. A czy będę na MTM nie wiem , to zależy od paru ludzi ( transport) Kabina na swoim miejscu , zderzak przód tylko założony na sucho. Generalnie nie jestem z tego modelu zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Wygląda ciekawie, czekam na zamontowaną kabinę chociaż przymiarka i myślę ze nie będzie problemy ze znalezieniem właściciela an MTM? Podłoga weszła bez oporów. Dziś wieczorem dam fotkę i uzbroję kabinę. A czy będę na MTM nie wiem , to zależy od paru ludzi ( transport) Kabina na swoim miejscu , zderzak przód tylko założony na sucho. Generalnie nie jestem z tego modelu zadowolony Tu lepsze zdjęcia z ostatniej przymiarki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajdak83 Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Hmm chyba mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Wykonanie mi się podoba, ale kolorystyka już nie Ale ważne, że Tobie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Wykonanie mi się podoba, ale kolorystyka już nie Ale ważne, że Tobie się podoba Dzięki. Tak jak pisałem powyżej nie jestem nim zachwycony. Ten model wybitnie " żle" mi się robi. W odróżnieniu od całego mojego parku maszyn już popełnionych. Jasne że zostanie ukończony najlepiej jak tylko można, ale chyba szczególnie kocham "jankesów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Wykonanie mi się podoba, ale kolorystyka już nie Ale ważne, że Tobie się podoba Dzięki. Tak jak pisałem powyżej nie jestem nim zachwycony. Ten model wybitnie " żle" mi się robi. W odróżnieniu od całego mojego parku maszyn już popełnionych. Jasne że zostanie ukończony najlepiej jak tylko można, ale chyba szczególnie kocham "jankesów" Przepraszam za te zdjęcia które zniknęły ale nie mam pojęcia dlaczego MAN skończony, za parę minut będzie w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi