PsyhoSpider Napisano 15 Marca 2011 Autor Share Napisano 15 Marca 2011 Mały odkop tematu gdyż wróciłem do projektu. Postęp jak widać, dołożone narzędzia, górna rama lub stelaż (nie wiem jak to nazwać fachowo), przedni zderzak, szyby i osprzęt. Mam nadzieję że wkrótce w końcu zakończę walkę z tym modelem. Rama i zderzak oczywiście na razie w podkładzie. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsyhoSpider Napisano 19 Marca 2011 Autor Share Napisano 19 Marca 2011 Zbliżając się ku końcowi. Zamontowany zderzak i rama. Przepraszam za słabą jakość zdjęć, robione przy bardzo kiepskim oświetleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Lakier nie wygląda zbyt ciekawie (skórka pomarańczy), mogłeś go przeszlifować i wypolerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsyhoSpider Napisano 20 Marca 2011 Autor Share Napisano 20 Marca 2011 Lakier nie wygląda zbyt ciekawie (skórka pomarańczy), mogłeś go przeszlifować i wypolerować To prawda że nie jest idealny. Zdjęcia niestety mają dziwną ziarnistość ( jestem kompletnym fotograficznym analfabetą) i nie oddają faktycznego stanu. Model nie jest jeszcze skończony i będzie brudzony. Spróbuję go także lekko wypolerować. Dzięki za radę, to w końcu pierwszy mój pojazd. Wiem że malowałem przy złym ciśnieniu ( przynajmniej tak się domyślam), dlatego taka powierzchnia mi wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Dzięki za radę, to w końcu pierwszy mój pojazd. Wiem że malowałem przy złym ciśnieniu ( przynajmniej tak się domyślam), dlatego taka powierzchnia mi wyszła. Polerką da się to wszystko jeszcze doprowadzić do jako takiego stanu. Szkoda tylko, że przykleiłeś już wszystkie te elementy, bo nie będziesz miał teraz takiej swobody przy polerowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsyhoSpider Napisano 27 Marca 2011 Autor Share Napisano 27 Marca 2011 Zapraszam do galerii http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=402049#402049 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi