Krzychu126 Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam! Poszukuję prospektów, rzutów i wymiarów podwozia Volvo FH w konfiguracji 8x4 takiej jak na zdjęciu niżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2010 No rzecz w tym że ta jakże prześwietna i wszystko wiedząca strona pokazuje mi zdjęcia aut i linki do aukcji... Jakbym nie miał problemów ze znalezieniem to bym tematu nie zakładał, a jeśli założyłem to znaczy że mam problem i być może nie znam pewnych stron które prawdopodobnie znają niektórzy użytkownicy forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Truckerek93 nie chcę być złośliwy, ale Twoje ostatnie posty w różnych tematach, są, delikatnie mówiąc, irytujące. Czepiasz się wszystkich i wszystkiego. Po to jest Forum, żeby pytać, sam wiele szukałem na temat Volvo i wcale nie jest łatwo znaleźć takich nietypowych konfiguracji. Taka moja mała rada, Truckerek93, odejdź może na chwilę od komputera, są wakacje, przewietrz się, pojedź gdzieś... A przede wszystkim, zastanów się dobrze, zanim napiszesz kolejny post, bo takim zachowaniem (jak dotychczas) tylko zniechęcasz ludzi do korzystania z Modelwork. No chyba, że masz w tym jakiś cel... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Krzychu na http://www.the-blueprints.com poszukaj. Co prawda patrzyłem tam w kategorii Volvo i są tylko 6x2 i 6x4, ale jak głębiej pogrzebiesz, to może coś znajdziesz, co Cię będzie interesowało. Mam prospekt o FH, ale to już o nowym i nawet w prospekcie nie ma rozrysowanego podwozia 8x4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Czepiam, się głupoty. Tylko ile razy czegoś potrzebuję to nikt nic nie napisze. W żadnym wypadku nie mam na celu zniechęcenia kogoś do forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 No rzecz w tym że ta jakże prześwietna i wszystko wiedząca strona pokazuje mi zdjęcia aut i linki do aukcji...Jakbym nie miał problemów ze znalezieniem to bym tematu nie zakładał, a jeśli założyłem to znaczy że mam problem i być może nie znam pewnych stron które prawdopodobnie znają niektórzy użytkownicy forum. Pewnie byłes nie mily dla wujka google. mi pokazal 4pdf z wymiarami i specyfikacja auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Mozesz tez sprobowac podjechac do Volvo do Nowej Wsi Wielkiej. Na 99% maja stare katalogi z tym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2010 No rzecz w tym że ta jakże prześwietna i wszystko wiedząca strona pokazuje mi zdjęcia aut i linki do aukcji...Jakbym nie miał problemów ze znalezieniem to bym tematu nie zakładał, a jeśli założyłem to znaczy że mam problem i być może nie znam pewnych stron które prawdopodobnie znają niektórzy użytkownicy forum. Pewnie byłes nie mily dla wujka google. mi pokazal 4pdf z wymiarami i specyfikacja auta. To fajnie A co dokładnie wpisałeś? Wiem że jak wpiszę "Volvo 8x4 prospekty" lub "Volvo 8x4 wymiary" to nic nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 To się nie dziwie, że nic nie znalazłeś po takim zapytaniu. Proponuje bardziej realne zapytania nie koniecznie po polsku: Angielski Volvo fh 8x4 chassis drawing Norweski: volvo fh 8x4 chassis tegning Szwedzki: volvo fh 8x4 chassi ritning Oczywiście zmień język w googlach na odpowiedni do zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi