Krzychu126 Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Witam! Poszukuję prospektów, rzutów i wymiarów podwozia Volvo FH w konfiguracji 8x4 takiej jak na zdjęciu niżej: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truckerek93 Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 www.google.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted August 3, 2010 Author Share Posted August 3, 2010 No rzecz w tym że ta jakże prześwietna i wszystko wiedząca strona pokazuje mi zdjęcia aut i linki do aukcji... Jakbym nie miał problemów ze znalezieniem to bym tematu nie zakładał, a jeśli założyłem to znaczy że mam problem i być może nie znam pewnych stron które prawdopodobnie znają niektórzy użytkownicy forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Truckerek93 nie chcę być złośliwy, ale Twoje ostatnie posty w różnych tematach, są, delikatnie mówiąc, irytujące. Czepiasz się wszystkich i wszystkiego. Po to jest Forum, żeby pytać, sam wiele szukałem na temat Volvo i wcale nie jest łatwo znaleźć takich nietypowych konfiguracji. Taka moja mała rada, Truckerek93, odejdź może na chwilę od komputera, są wakacje, przewietrz się, pojedź gdzieś... A przede wszystkim, zastanów się dobrze, zanim napiszesz kolejny post, bo takim zachowaniem (jak dotychczas) tylko zniechęcasz ludzi do korzystania z Modelwork. No chyba, że masz w tym jakiś cel... Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Krzychu na http://www.the-blueprints.com poszukaj. Co prawda patrzyłem tam w kategorii Volvo i są tylko 6x2 i 6x4, ale jak głębiej pogrzebiesz, to może coś znajdziesz, co Cię będzie interesowało. Mam prospekt o FH, ale to już o nowym i nawet w prospekcie nie ma rozrysowanego podwozia 8x4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truckerek93 Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Czepiam, się głupoty. Tylko ile razy czegoś potrzebuję to nikt nic nie napisze. W żadnym wypadku nie mam na celu zniechęcenia kogoś do forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voseba Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 No rzecz w tym że ta jakże prześwietna i wszystko wiedząca strona pokazuje mi zdjęcia aut i linki do aukcji...Jakbym nie miał problemów ze znalezieniem to bym tematu nie zakładał, a jeśli założyłem to znaczy że mam problem i być może nie znam pewnych stron które prawdopodobnie znają niektórzy użytkownicy forum. Pewnie byłes nie mily dla wujka google. mi pokazal 4pdf z wymiarami i specyfikacja auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
volsebix Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Mozesz tez sprobowac podjechac do Volvo do Nowej Wsi Wielkiej. Na 99% maja stare katalogi z tym modelem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 No rzecz w tym że ta jakże prześwietna i wszystko wiedząca strona pokazuje mi zdjęcia aut i linki do aukcji...Jakbym nie miał problemów ze znalezieniem to bym tematu nie zakładał, a jeśli założyłem to znaczy że mam problem i być może nie znam pewnych stron które prawdopodobnie znają niektórzy użytkownicy forum. Pewnie byłes nie mily dla wujka google. mi pokazal 4pdf z wymiarami i specyfikacja auta. To fajnie A co dokładnie wpisałeś? Wiem że jak wpiszę "Volvo 8x4 prospekty" lub "Volvo 8x4 wymiary" to nic nie znajdę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voseba Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 To się nie dziwie, że nic nie znalazłeś po takim zapytaniu. Proponuje bardziej realne zapytania nie koniecznie po polsku: Angielski Volvo fh 8x4 chassis drawing Norweski: volvo fh 8x4 chassis tegning Szwedzki: volvo fh 8x4 chassi ritning Oczywiście zmień język w googlach na odpowiedni do zapytania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts