Dexter Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Figurka w miarę nowa, chyba premierę miała zupełnie niedawno. Oto i inbox : klik: Do opiłowania... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Tamiya robi świetne modele. Robi przy tym także makabryczne gąsienice do pojazdów i jeszcze gorsze figurki bez względu na skalę. Te 120mm są najlepsze z całej plejady knotów. Jednak takie strzały jak dzielenie głowy na trzy osobne części...ręce opadają. Ludziska pamiętajcie - Figurki robi się z żywicy a nie z plastiku!!! Poza tym kolejny nudny Szwab. A za In-Box dziękujemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter Posted August 6, 2010 Author Share Posted August 6, 2010 Figurka jest makabryczna, beznadziejna, niespasowana i potrzeba wiadra szpachli by ją zrobić. To racja, to beznadziejny, kolejny, nudny szwab. Cóż skoro jest parcie na szwabów? Kto powiedział że to coś, w sensie figurki, będzie w finale tym czym jest na opakowaniu ? Od czego szpachla, GS, Miliput i pilniki ? Warsztatu tutaj nie będzie, ale figurkę ukończoną pokażę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekgksw3 Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Kto powiedział że to coś, w sensie figurki, będzie w finale tym czym jest na opakowaniu ? Twisted Evil Od czego szpachla, GS, Miliput i pilniki ? Twisted Evil Czyżby polak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek B. Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Kto powiedział że to coś, w sensie figurki, będzie w finale tym czym jest na opakowaniu ? Od czego szpachla, GS, Miliput i pilniki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter Posted September 9, 2010 Author Share Posted September 9, 2010 Obiecałem to i pokazuję gotową figurkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Eee... taki z niego wojak Szwejk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 Cloner, bo taki właśnie miał być Wymęczony, utytłany itp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartass. Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Fajny fajny.. podobaja mi sie oczy i zarost! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekgksw3 Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Naprawdę ładnie , jak widać nawet z takie szwaba można zrobić coś fajnego. Widać że to już ciężkie walki odwrotowe, nie miał się nawet czasu ogolić, a z tego co czytałem to był obowiązek wśród polskich żołnierzy. Zastanawia mnie tylko czy skoro to ułan, to czy nie powinien mieć spodni ze skórzaną wewnętrzną częścią? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter Posted September 19, 2010 Author Share Posted September 19, 2010 Wstawki po wewnętrznej stronie spodni (karwasze), można by i zrobić gdyby to był oficer, lub ułan nadterminowy. Ja robiłem zwykłego wojaka a ci skórzanych wstawek skórzanych w bryczesach nie mieli. Ich spodnie posiadały jedynie wstawki z takiego samego sukna jak reszta spodni. Ot takie dodatkowe, tanie wzmocnienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts