Dexter Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Figurka w miarę nowa, chyba premierę miała zupełnie niedawno. Oto i inbox : klik: Do opiłowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Tamiya robi świetne modele. Robi przy tym także makabryczne gąsienice do pojazdów i jeszcze gorsze figurki bez względu na skalę. Te 120mm są najlepsze z całej plejady knotów. Jednak takie strzały jak dzielenie głowy na trzy osobne części...ręce opadają. Ludziska pamiętajcie - Figurki robi się z żywicy a nie z plastiku!!! Poza tym kolejny nudny Szwab. A za In-Box dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Figurka jest makabryczna, beznadziejna, niespasowana i potrzeba wiadra szpachli by ją zrobić. To racja, to beznadziejny, kolejny, nudny szwab. Cóż skoro jest parcie na szwabów? Kto powiedział że to coś, w sensie figurki, będzie w finale tym czym jest na opakowaniu ? Od czego szpachla, GS, Miliput i pilniki ? Warsztatu tutaj nie będzie, ale figurkę ukończoną pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Kto powiedział że to coś, w sensie figurki, będzie w finale tym czym jest na opakowaniu ? Twisted Evil Od czego szpachla, GS, Miliput i pilniki ? Twisted Evil Czyżby polak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Kto powiedział że to coś, w sensie figurki, będzie w finale tym czym jest na opakowaniu ? Od czego szpachla, GS, Miliput i pilniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 9 Września 2010 Autor Share Napisano 9 Września 2010 Obiecałem to i pokazuję gotową figurkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Eee... taki z niego wojak Szwejk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 18 Września 2010 Autor Share Napisano 18 Września 2010 Cloner, bo taki właśnie miał być Wymęczony, utytłany itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass. Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Fajny fajny.. podobaja mi sie oczy i zarost! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Naprawdę ładnie , jak widać nawet z takie szwaba można zrobić coś fajnego. Widać że to już ciężkie walki odwrotowe, nie miał się nawet czasu ogolić, a z tego co czytałem to był obowiązek wśród polskich żołnierzy. Zastanawia mnie tylko czy skoro to ułan, to czy nie powinien mieć spodni ze skórzaną wewnętrzną częścią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 19 Września 2010 Autor Share Napisano 19 Września 2010 Wstawki po wewnętrznej stronie spodni (karwasze), można by i zrobić gdyby to był oficer, lub ułan nadterminowy. Ja robiłem zwykłego wojaka a ci skórzanych wstawek skórzanych w bryczesach nie mieli. Ich spodnie posiadały jedynie wstawki z takiego samego sukna jak reszta spodni. Ot takie dodatkowe, tanie wzmocnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi