skwarciu21 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 No to zaczynam obiecany wcześniej warsztat. Jest nim Dodge Charger 68' firmy revell. Po długich namysłach i zmieniania planów co chwile zdecydowałem się na kolor czarny z czarno-czerwonym wnętrzem. Zmiany: -Felgi NISMO -Silnik Hemi -Nowe hamulce I to chyba na tyle reszta zmian wyjdzie następnych aktualach. Silnik Magnum 440-nie będzie w modelu posłużył jako przymiarka. Silnik HEMI-Docelowy silnik. [/url] Tu model już na poprawnych felgach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Wilk w owczej skórze trzymam kciuki za projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 No, no kolejny model, świetnie po prostu Może pomyśl o szerszych oponkach z tyłu, idealnie pasują to takich samochodów, z przeróbek to może pomyśl o dodaniu spoilera pod przednim zderzakiem, coś takiego jak w Mustangu Bossie, no i może jeszcze dodatkowe reflektory pod zderzakiem, nieźle by wyglądał A że tak jeszcze zapytam, co tam z twoim Skylinem sie dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam. Też kleję Chargera. Może taka fotka Ci sie przyda. Pozdr JJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Dzięki za komentarze. Z tymi szerszymi oponami z tylu to całkiem fajny pomysł, spoiler myślę że też dodam. A co do Sky to prace trwają bez obaw jacek j Dzięki za fotkę wzoruje się na podobnym Chargerze ale i tak napewno się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 15 Września 2010 Autor Share Napisano 15 Września 2010 Mały up ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Zaczyna to wyglądać coraz ciekawiej Kiedy malowanie kasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 13 Listopada 2010 Autor Share Napisano 13 Listopada 2010 No to silnik skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Popracuj nad ostroscią zdjęć... Czy przewody od świec nie są za grube? Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 13 Listopada 2010 Autor Share Napisano 13 Listopada 2010 Soki ze zdjęcia takie nieostre ale aparat który posiadam aż taki dobry nie jest. Przewody maja srednice około0,5mm w na żywo wygląda to lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Kable według mnie jednak chyba za grube proponowałbym zostawienie krótkich odcinków przy głowicy jako świece, a resztę zrobić ze zwykłego drucika miedzianego albo takiego do lutowania Kable stosowane w amerykańcach, były z tego co zauważyłem dosyć cienkie, zwłaszcza w porównaniu tych stosowanych w autkach włoskich Do tego powinny być czymś spięte, w tej chwili uginały by się przy zamykaniu maski możesz spróbować np. z kawałkiem taśmy maskującej. Żeby silnik uznać za skończony proponowałbym pomalować rozdzielacz i rozrusznik na granatowo lub czarno, zapuścić alternator ciemno-pomarańczową w miejscach gdzie widać druciki (robi ktoś coś takiego, czy to tylko mój wymysł? ) no i dać wasch na cały silnik (nie chodzi o brudzenie, a jedynie o wydobycie detalu ) Na jakiś jaśniejszy, szary można by też pomalować pasek klinowy. Warto było by tez zobaczyć na zdjęciach, czy nie było widać wkładu filtra powietrza, jak np. w Challangerze. Wtedy można śmiało powiedzieć że silnik jest skończony pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaelo97 Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 A ten silnik Hemi to gdzieś kupiłeś czy z jakiegoś wózka wyciągnąłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 19 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2010 Oba silniki są z tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 16 Lipca 2011 Autor Share Napisano 16 Lipca 2011 Czegoś mi brakowało we wnętrzu było jakieś takie blade nie wiem jak to napisać więc postanowiłem czarny mat zastąpić czarnym pół matem i od razu lepiej wygląda na razie tylko tyle, oczywiście czerwone elementy zostaną również poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miauryc Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Wygląda ciekawie, ale zdjęcia na górze się zwaliły, albo mój komp nie może ich odczytać. Czy mógłbyś przesłać mi te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi