Panzerstorm Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam! po kilku latach wyczekiwania na ten model w końcu sen się spełnił,przed chwilą otrzymałem przesyłkę i powiem Wam że jestem pod wrażeniem.Dbałość o detale i wygląd elementów jest wprost zachwycający:D poniżej Macie kilka fotek robionych na szybko. Pozdrawiam!! http://img153.imageshack.us/g/minimankraz4.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Cześć, tak przy okazji, nie wiem gdzie Ty kupiłeś, ale wiem, że wszystkie wyroby Miniman Factory ma w ofercie sklep w Bytomiu: http://www.sklep.modelworld.pl/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Rzeczywiście zestaw wygląda super Szkoda tylko że cena jest ciut za duża ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerstorm Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2010 owszem załatwiony jest przez firmę Modelworld bo jak się okazuje oni ściągają pojedyncze sztuki z fabryki więc czas realizacji to około trzech tygodni,a co do ceny to nie jest moim zdaniem wygórowana jak za taką jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 A można prosić o porządnego inboxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerstorm Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2010 załatwię na dniach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Cieszę się że model dotarł cały i zdrowy oraz że klient jest zadowolony z zakupu w naszym sklepie:) Pozwolę sobie tutaj wsadzi obiecane fotki Kraza 1/1 ,jest to częśc pierwsza a na dniach bedzie reszta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Piękny model, czekam z niecierpliwością na warsztat PS. Parę fotek ode mnie, co prawda to wersja z zabudową stacji "Zofia", ale samo podwozie jest to samo. http://s1000.photobucket.com/albums/af125/walkaround11/Kraz%20255/?start=0 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Cudeńko ten KrAZik (w każdej wielkości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerstorm Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Ohhhh jaki cudny!!!!! faktycznie miał Pan rację,stan jest idealny (przynajmniej optycznie) czekam na więcej:) a co do KrAZa z naszego muzeum techniki wojskowej to jakiś skur... wybił szybę od strony kierowcy...powiem Wam jedno,gdybym złapał to by zdechł w męczarniach... Panie Sosnowski warsztat będzie jak tylko praca mi pozwoli:) dzięki wszystkim za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Kolejna obiecana porcja fotek Kraza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi