Gulumik Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam Niedawny popełniony modelik: Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 O mein Gott!!! Szkoda, że nie Dora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Trzymam kciuki że zrobisz Dorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 A czy to nie jest 1/72 przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2010 ups... sorki za zamieszanko to oczywiście 72-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 A podpowiesz jak ze składalnością jest? Mam takiego samego Leopolda na składzie i od 5 lat boje się za niego zabrać. Rozmiar mnie trochę przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2010 E tam stara ale jara Hasegawa. Sklejalność bez żadnych problemów. Jak się to skleja to nagle stwierdziłem że cześci to wcale nie ma tak dużo. W modelu tym nic nie jest przerażające więc dawaj - otwieraj pudło i zaczynaj warsztat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Figurki dodały by nieco życia... Poza tym mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 26 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2010 nie ma jak figurki w 72 - nienawidzę do tego malowania a tu jeszcze musiała by być taka ilość - wszystko tylko nie to! ...i generalnie choćby nie wiem jak się starać nawet w żywicy to małe potworki z gębami jak kaszaloty wychodzą a nie figurki ;). A ja lubię że by to przyciągało wzrok a nie odpychało ;) W 35 to inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Model swietny ... a malowanie w realu 100% lepiej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 nie ma jak figurki w 72 - nienawidzę do tego malowania a tu jeszcze musiała by być taka ilość - wszystko tylko nie to!...i generalnie choćby nie wiem jak się starać nawet w żywicy to małe potworki z gębami jak kaszaloty wychodzą a nie figurki ;). A ja lubię że by to przyciągało wzrok a nie odpychało ;) W 35 to inna bajka. Jakoś maluję figurki w 1/72 i nawet jestem zadowolony z efektów. Próbować, próbować.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2010 to nie chodzi o próby................ a chęci............. po co mam próbować coś co umiem............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Swietna robota, przymiezam sie do tego modelu jakie sa wymiary po sklejeniu i ktory lepszy hobby bos czy Twoj/hasegawa/.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi