elefantes Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Model chyba już wszyscy znają. Przypomnę, że to przeróbka Superlinera Italeri, skala 1:24. Skróceniu uległa rama, oczywiście brak trzeciej osi, dorobiłem przewody pod podwoziem i w silniku (nie wiem czy zgodne z oryginałem, chciałem po prostu sprawdzić możliwości jakie daje żyłka wędkarska ), wstawiona tylna ściana kabiny z szybą, no i chyba tyle. Aha! Rama silver chrom X-11 Tamiya, zawieszenie rust MM, poduszki i wszystko co czarne 33H, maska metalik bronze 55H i brass metalik 54H, wnętrze kabiny głównie gun metal 53H, silnik sand 250H. Zapraszam do obejrzenia ostatniej porcji fotek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Super pomysl z tym Kangurem za Speeperem. Gratuluje kolejnego świetnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Fajny truck Widać, że model z wieloma dodatkami i szczegółami (czyli taki jaki lubię ) Fajny pomysł z okablowaniem na silniczku. Ale mam jedno ale, tylna ściana kabiny wydaję się nierówno wyszpachlowana, lecz może mi się wydawać. Lecz tak model prezentuje się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 22 Lutego 2007 Autor Share Napisano 22 Lutego 2007 ...mam jedno ale, tylna ściana kabiny wydaję się nierówno wyszpachlowana... Tak, szpachlowanie to obecnie moja najsłabsza strona Ale cóż, zabieram się za kolejnego day caba, więc będę się miał okazję zrewanżować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Wszystko ok, ale jedyne co mi się nie podoba to tem grill styłu, jakoś on mi tutaj nie pasi ( wiem że chciałeś zakryć tylną ścianę po szpachli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 No ładny szczególnie podoba mi się okablowanie w silniku. A szpachlowania sie nauczysz Czekam na kolejne twoje Day Caby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Niezły ten Mack. Co to za figurka(czyżby mopsik mackowski)na szczycie atrapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amerykaniec Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 Piękny... podobają mi sie twoje modele w tym malowaniu ! piękne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 Bardzo ładne wykonanie Sczególnie podoba mi się Mack na ostatniej fotce, a instalacja wyszła ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 3 Maja 2007 Autor Share Napisano 3 Maja 2007 Chłopaki, właśnie Andrej Myakotkin zamieścił mój model na swojej rosyjskiej stronie scaletrucks.ru Ale fajnie!!! http://scaletrucks.ru/news/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 3 Maja 2007 Share Napisano 3 Maja 2007 Super wyszedł pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Chłopaki, właśnie Andrej Myakotkin zamieścił mój model na swojej rosyjskiej stronie scaletrucks.ru Ale fajnie!!! http://scaletrucks.ru/news/ Korespondujesz z nim czy tak poprostu sam z siebie zamieścił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 5 Maja 2007 Autor Share Napisano 5 Maja 2007 Koresponduję, ale możesz śmiało pisać na maila admin@scaletrucks.ru Można wysłać maksymalnie 20 fotek jednego modelu o wymiarze 640x480 i mile widziany jest opis modelu najlepiej po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 14 Maja 2007 Share Napisano 14 Maja 2007 Marcin no prosze, widać że przykozaczyłeś troszku Pogratulowac umieszczenia fotek na rosyjskiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi