elefantes Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Kolejny model w moim wykonaniu prosto spod pędzla i humbroli , bez żadnych dodatków, jedynie z dokupionym zestawem plecaków i dorobionymi antenkami z drutu. Spasowalność części bardzo dobra, jakośc wyprasek również, co w efekcie przekłada się na bardzo mile spędzony czas podczas prac. Polecam zdecydowanie!!! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam! Kolejny fajny model. Dobrze wygląda. Może tylko przydałoby się go lekko dobrudzić tak jak Luchsa i byłoby super-hyper. Teraz jest tylko super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Bardzo ładny, obrodziło się ostatnio w Abramsy. Dobra odmiana w oglądaniu niemszczyzny i ruszczyzny w różnych sosach,byle się nie przejadło. Mam jednak taką uwagę. Plecaki i graty na górze wierzy (te poza koszem) czego się trzymają? Bo ja będąc czołgistom bym je jakoś obwiązał albo coś, abym co chwilę nie musiał stawać aby je podnosić z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 bardzo ładny ,a gdzie go kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniak17 Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 Bardzo ładny, obrodziło się ostatnio w Abramsy. Dobra odmiana w oglądaniu niemszczyzny i ruszczyzny w różnych sosach,byle się nie przejadło. Mam jednak taką uwagę. Plecaki i graty na górze wierzy (te poza koszem) czego się trzymają? Bo ja będąc czołgistom bym je jakoś obwiązał albo coś, abym co chwilę nie musiał stawać aby je podnosić z ziemi jak ja bym był czołgistom nie dawał bym wogóle granatow na wieźe bo przy trafieniu moze byc jakiś dodatkowy wybuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 jakich granatów? Czy ktoś wspominał o granatach na wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Ładny Tylko koła i gąski troszke za czyste, ale wash wygląda świetnie na takim jasnym kolorze.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi