Szakal85 Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Nie no Panie. Pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 13 Października 2010 Autor Share Napisano 13 Października 2010 Nie no Panie. Pierwsza klasa To są na razie że tak powiem kolorystyczne podkłady. Na podłogę i boczne ściany teraz pójdzie flok. A jutro fotele otrzymają "ciapki" Dzięki za komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Października 2010 Autor Share Napisano 22 Października 2010 Wolno to idzie , ale silnik już na swoim miejscu i pomalowane kanały " centralnego ogrzewania". Aluminiowe listwy przypodłogowe też już gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Zaczyna nabierać kształtu. Ja swojego zamówiłem w sklepie i najdalej w połowie grudnia będę odbierał. Powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 23 Października 2010 Autor Share Napisano 23 Października 2010 Zaczyna nabierać kształtu. Ja swojego zamówiłem w sklepie i najdalej w połowie grudnia będę odbierał. Powodzenia w dalszych pracach Dzięki. W Lublinie stoi Neoś na półce już z pół roku i nikt go nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Ja swojego zamówiłem w sklepie i najdalej w połowie grudnia będę odbierał. Nie lepiej było kupić w sklepie internetowym? Np., w Mojehobby: KLIK W Lublinie stoi Neoś na półce już z pół roku i nikt go nie chce Chcieć, to pewnie chcą, ale cena zabija - zwłaszcza, jak ktoś ma odłożyć z kieszonkowego. Fajnie zaczyna wyglądać Twój Neo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Byłem u gościa w Olsztynie bo w Nidzicy nie mamy sklepu z modelami. Zamówiłem u niego i powiedziałem że odbiorę najdalej do połowy grudnia, bo tak będę miał kasę, a druga sprawa taka że kupując u niego jestem w stanie przyoszczędzić 30,-. W czwartek kupiłem u niego wannę za 133,- tak że ma ładną przebitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Ja już swojego mam w domu Ciekawi mnie co słychać u Twojego Nerwoplana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 25 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2010 Ja już swojego mam w domu Ciekawi mnie co słychać u Twojego Nerwoplana?? Wykończę na dniach Astro, i to podwozie Petka i zacznę robić wnętrze w Neo. Kalki mam zamówione, projekt ponoć zrobiony, kolor dobrany , mial być próbny wydruk ale już z miesiąc producent milczy. Po świętach zapytam Go znów o postęp prac. " Kawałek" samochodu ( po stłuczce) z idealnym odcieniem lakieru też jest , ale chciałbym wpierw mieć kalki i wtedy dorobię w mieszalni lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 No to czekam na aktualizację zdjęciową i powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2011 Zła wiadomość-- projekt LEWITZ REISEN na 99% upadnie. Nadal nie mam kalek i chyba już nie będę ich miał. Samemu nie mam możliwości tego zrobić. Kolor pewnie pozostanie , ale..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Na szybko przejrzałem temat i tak się zastanawiam czy nie ma możliwości by ktoś Ci takie kalki na zamówienie dorobił? Na pewnym forum od "diecastów" są osoby robiące kalki na zamówienie do 1:43 być może i większe mogli by wykonać. Był też pewien człek robiący kalki do rajdówek 1:24 i też chyba można się było dogadać. Jeśli temat był omawiany to przepraszam, że się powtarzam ;) (można mnie zignorować ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 10 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2011 Był też pewien człek robiący kalki do rajdówek 1:24 i też chyba można się było dogadać. No właśnie tu nic z tego nie wyszło( jeśli myślimy o tym samym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 I co z tym neosiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 I co z tym neosiem?? A nic, ma się dobrze w swoim pudle. Może bym i miał nowy pomysł ale jak pomyślę że mam znowu żebrać o wykonanie projektu i druk kalek to mi się odechciewa go robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Mark666 zawsze możesz się zgłosić do mnie po wymalowanie grafik - ten autokar ma potencjał jeżeli chodzi o grafiki Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 A nie szkoda Ci że się kurzy. Mój w prawdzie też ale powoli do niego się dobieram. Wannę mam prawie na wykończeniu to będę mógł maleństwem się zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 13 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2011 A nie szkoda Ci że się kurzy. Mój w prawdzie też ale powoli do niego się dobieram. Wannę mam prawie na wykończeniu to będę mógł maleństwem się zająć. Kurzyć to się nie kurzy , szkoda bo nieżle mi poszło z podwoziem. Mam już pewien, szatański pomysł z malowaniem ale muszę pogadać z Messerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 W takim razie czekamy na szatana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2011 W takim razie czekamy na szatana Odpadł, wciąż szukam jakiejś opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 A taki? Paski byś sobie namalował a co do kalek to tylko ci ten napis pozostaje, można też to jako naklejke w każdej agencji reklamowej. Oczywiście jeśli nie będzie ci przeszkadzało to, że ten ma 3 osie. Edit: Albo taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Dzięki za podpowiedż. Jak nie wykombinuję niczego to zwyczajnie zrobię któregoś z tych. A trzy osie -- nic nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Albo psiknij na niebiesko psiknij paski w tedu przyklejkalkomanie tylko ten napis cityliner z zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 19 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Są dobre wiadomości co do projektu Neoplan Cityliner. Po wakacjach zacznę dalszą budowę. Co do malowania to na razie tajemnica--- po Nowym Roku postaram się ją wyjawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 W takim razie wszyscy niecierpliwie czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi