Sirin Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Witajcie, ostatnio nabyłem zestaw S.Drgona 3009 i było by wszystko cacy gdyby motocykl z zestawu nie był tak paskudnie wykonany, gdy go ujrzałem wszystkie witki mi opadły Zwracam się do fachowców z prośbą o pomoc w identyfikacji ustrojstwa (szukałem i nie znalazłem) i jakieś zdjęcia realnego pojazdu bo mam szczerą nadzieję iż trochę drutu dużo pomoże. Z góry dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzer_lehr Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Kiedyś czytałem, że to był H.D., ale tak naprawdę, to ponoć jakiś ciężki KTM. Tylko do przetargu stanęli z Harym, żeby wejść do konkursu na motocykl. Jak sobie przypomnę gdzie to było to podeślę więcej informacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 To paskudztwo to Kawasaki KLR250D-8. Wykorzystywane przez USAF, USMC, i Siły specjalne. Na początku naszego wieku zastępowane przez zmodyfikowane w firmie Hayes Diversified Technologies motory KLR650 (M1030) KLR250 KLR650 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirin Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Wielkie dzięki za informacje, na pewno się przydadzą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts