Sirin Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 Witajcie, ostatnio nabyłem zestaw S.Drgona 3009 i było by wszystko cacy gdyby motocykl z zestawu nie był tak paskudnie wykonany, gdy go ujrzałem wszystkie witki mi opadły Zwracam się do fachowców z prośbą o pomoc w identyfikacji ustrojstwa (szukałem i nie znalazłem) i jakieś zdjęcia realnego pojazdu bo mam szczerą nadzieję iż trochę drutu dużo pomoże. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 Kiedyś czytałem, że to był H.D., ale tak naprawdę, to ponoć jakiś ciężki KTM. Tylko do przetargu stanęli z Harym, żeby wejść do konkursu na motocykl. Jak sobie przypomnę gdzie to było to podeślę więcej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 To paskudztwo to Kawasaki KLR250D-8. Wykorzystywane przez USAF, USMC, i Siły specjalne. Na początku naszego wieku zastępowane przez zmodyfikowane w firmie Hayes Diversified Technologies motory KLR650 (M1030) KLR250 KLR650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sirin Napisano 1 Września 2010 Autor Share Napisano 1 Września 2010 Wielkie dzięki za informacje, na pewno się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi