fliper_nx Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Ja poczekam z opinią na polerkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Świetnie ten fluorescencyjny pasek wygląda Linie będziesz zapuszczał czy zostaną tak jak są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Listopada 2010 Autor Share Napisano 2 Listopada 2010 jo kolor jest przekłamany - w realu inaczej to wygląda ( lepiej). przemekgksw3 linie beda zapuszczane dopiero po polerce. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 Odstawiłeś ten piękny pojazd na rzecz współczesnej techniki(J.G.T) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 5 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2011 jo spokojnie - przestój faktycznie się zrobił - ale to nie znaczy że nic nie robię, mam koncepcję na zderzaki, którą wprowadzam w czyn. Jednakże ostatnio mam mało czasu na modelowanie, a subaru jest na konkurs - więc ma pierwszeństwo. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 6 Lutego 2015 Autor Share Napisano 6 Lutego 2015 Temat powraca do życia. W planach jest skończenie go w tym miesiącu, a zatem trzeba zakasać rękawy. Wnętrze będzie zrobione jeszcze raz - od nowa. Na pierwszy ogień poszedł silnik i pierwsze modyfikacje. Jest to custom, więc postanowiłem dodać inny niż zestawowy gaźnik + trąbki. Zrobiłem też nowe kolektory z mocowaniem do silnika. Zmieniłem zestawowe sprężyny na własnej roboty + amortyzator wytoczony z części od zapalniczki. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Sorry, pojechałeś po bandzie. Myślałem ze będzie to piękny model klasyka, A tu niestety rozczrawanie ... nowoczesna kupa i nici i gracji i myśli projektantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 6 Lutego 2015 Autor Share Napisano 6 Lutego 2015 O gustach się nie dyskutuje, więc nie wnikajmy dalej w ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Lutego 2015 Share Napisano 8 Lutego 2015 Proponuję rozważenie umieszczenia na minidioramce tej pani- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 9 Lutego 2015 Autor Share Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, Dzięki za komentarz, ale dioramki nie będzie ;) Tymczasem silnik dostał kolory docelowe. Zdobiłem nową cewkę, przerobiłem alternator wraz z jego mocowaniem i zacząłem zabawe w pierwsze kable. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 5 Maja 2015 Share Napisano 5 Maja 2015 świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi