fliper_nx Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Ja poczekam z opinią na polerkę . Cytuj
przemekgksw3 Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Świetnie ten fluorescencyjny pasek wygląda Linie będziesz zapuszczał czy zostaną tak jak są? Cytuj
Messer Napisano 2 Listopada 2010 Autor Napisano 2 Listopada 2010 jo kolor jest przekłamany - w realu inaczej to wygląda ( lepiej). przemekgksw3 linie beda zapuszczane dopiero po polerce. Pozdrawiam Messer Cytuj
jo Napisano 26 Grudnia 2010 Napisano 26 Grudnia 2010 Odstawiłeś ten piękny pojazd na rzecz współczesnej techniki(J.G.T) Cytuj
Messer Napisano 5 Stycznia 2011 Autor Napisano 5 Stycznia 2011 jo spokojnie - przestój faktycznie się zrobił - ale to nie znaczy że nic nie robię, mam koncepcję na zderzaki, którą wprowadzam w czyn. Jednakże ostatnio mam mało czasu na modelowanie, a subaru jest na konkurs - więc ma pierwszeństwo. Pozdrawiam Messer Cytuj
Messer Napisano 6 Lutego 2015 Autor Napisano 6 Lutego 2015 Temat powraca do życia. W planach jest skończenie go w tym miesiącu, a zatem trzeba zakasać rękawy. Wnętrze będzie zrobione jeszcze raz - od nowa. Na pierwszy ogień poszedł silnik i pierwsze modyfikacje. Jest to custom, więc postanowiłem dodać inny niż zestawowy gaźnik + trąbki. Zrobiłem też nowe kolektory z mocowaniem do silnika. Zmieniłem zestawowe sprężyny na własnej roboty + amortyzator wytoczony z części od zapalniczki. Pozdrawiam Messer Cytuj
Marcin1970 Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Sorry, pojechałeś po bandzie. Myślałem ze będzie to piękny model klasyka, A tu niestety rozczrawanie ... nowoczesna kupa i nici i gracji i myśli projektantów. Cytuj
Messer Napisano 6 Lutego 2015 Autor Napisano 6 Lutego 2015 O gustach się nie dyskutuje, więc nie wnikajmy dalej w ten temat Cytuj
LordDisneyland Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Proponuję rozważenie umieszczenia na minidioramce tej pani- Cytuj
Messer Napisano 9 Lutego 2015 Autor Napisano 9 Lutego 2015 Cześć, Dzięki za komentarz, ale dioramki nie będzie ;) Tymczasem silnik dostał kolory docelowe. Zdobiłem nową cewkę, przerobiłem alternator wraz z jego mocowaniem i zacząłem zabawe w pierwsze kable. Pozdrawiam Messer Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi