BaldPuma Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 Dla przypomnienia - oryginał foto: militaryphotos.net, www.elitegrp.com.lb, a tak to wyszło 01 02 03 04 05 06 07 08 09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 Cudeńko i to jeszcze Kamo w pixele! Cudo. PS.Jak zrobiłeś lusterka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 11 Września 2010 Autor Share Napisano 11 Września 2010 Cudeńko i to jeszcze Kamo w pixele! Cudo. PS.Jak zrobiłeś lusterka? Wycięte autentyczne lusterko dragona z ich "uchwytu" / wlepiona folia lustrzana / dołożony paseczek imitujący łamanie lustra / nowa ramka nośna z drucika mosięznego - z opakowania wina Tokai / i tak połowy z tego nie widać bez przygladania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 12 Września 2010 Autor Share Napisano 12 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Bravo, bardzo fajowy model. Szczególnie podziwiam części "szmaciane" Nie rozumiem jednak dlaczego nie wziąłeś kół z właściwym bieżnikiem nie podoba mie sie także przód maski - schodkowe przejście. Fotki ździebko małe - mnie interesuje jak dorobiłeś przednie kierunkowskazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 17 Września 2010 Autor Share Napisano 17 Września 2010 1. Nie rozumiem jednak dlaczego nie wziąłeś kół z właściwym bieżnikiem 2. nie podoba mie sie także przód maski - schodkowe przejście. 3. mnie interesuje jak dorobiłeś przednie kierunkowskazy. Ad. 1 - bardzo proste - bo nie miałem Ad. 2 - fakt "sie poprawi" przy okazji montażu tylnej tablicy rej. Ad. 3 - jesli chodzi o boczny przedni - to jest to pozostałość zestawu CMK do Rewelki, konkretnie => IDF Orev. Kupiłem do Memugana, a że robiłem z Dragona - więc "światełka" zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Gratuluję trafienia na główną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Gratuluję fotki admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Również gratuluję! To chyba wyróżnienie...A poza tym wreszcie Humvee, z naszego forum. Czyli...nasz! (wybacz BaldPumo za to "doklejanie się"), ale to bardzo miły widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 10 Października 2010 Autor Share Napisano 10 Października 2010 Dzięki wszystkim - zwłaszcza że dzięki temu zobaczyłem "fotke" - u mnie Modelwork "wchodzi" stroną Humvee ... I TRAKTUJĘ TEN FAKT JAKO WYRÓŻNIENIE SUBFORUM BO JEST TU NAPRAWDĘ DUŻO FAJNYCH MODELI. ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 No to jeszcze ja się dołączę do gratulacji Twoja perfekcyjna praca w tej maciupkiej skali została doceniona. Mam nadzieję, że zmotywuje Cię to do jeszcze lepszych modeli Jeszcze raz brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Widzę, że model został wyróżniony a to dobrze bo go wcześniej nie zauważyłem. Kolega jak zawsze nie zawiódł, nie jest to moja branża, ale model nie zawiódł. Bardzo mi się podoba, a to malowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi