tornado Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Dzisiaj odebrałem paczkę więc wrzucam kilka fotek modelu. Zawartość pudła: Kilka fotek instrukcji montażu: Kalkomanie i instrukcja malowania: Kadłub: Skrzydła: Wnętrze: druga strona: Silniki i ogumienie: Elementy podwozi i wyposażenia wnętrza: Oszklenie: Podstawka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Widzę że kolega lubi duże rozmiary ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Gigant Jakie ma wymiary ? Mam nadzieje, że pojawi się jakiś warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Września 2010 Autor Share Napisano 16 Września 2010 Widzę że kolega lubi duże rozmiary ) i to jak Gigant Jakie ma wymiary ?Mam nadzieje, że pojawi się jakiś warsztat Jak dobrze pamiętam długi jest na 71,5 cm. i 66 cm szeroki Warsztat będzie ino uporam się z Concorde, no i nazbieram trochę dokumentacji zdjęciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 No gratulacje, choć to nie twoja wymarzona skala 1/72 W życiu nie miałem styczności z modelami Doyushy, więc z wypiekami na twarzy czekam na warśtat - aczkolwiek nie jest to mój faworyt wśród pasażerów ;) Trzeba jednak przyznać , że model ładnie się prezentuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Września 2010 Autor Share Napisano 16 Września 2010 No gratulacje, choć to nie twoja wymarzona skala 1/72 Dzięki Moja skala to 1:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 TORNADO:Dzięki Moja skala to 1:24 To teraz musi Pan upolować 747 w skali 1:24 , ale samolot jest super, nie moge sie doczekać warsztatu. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Andrzej faktycznie Twoje zainteresowania są szerokie. Chętnie zobaczę jak ten model "wyjdzie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Września 2010 Autor Share Napisano 16 Września 2010 To teraz musi Pan upolować 747 w skali 1:24 Hmm, garaż mam już zajęty Andrzej faktycznie Twoje zainteresowania są szerokie. Od czasu do czasu lubię sobie zrobić "skok w bok" Sam jestem ciekaw jak będzie prezentował się 747 dlatego zrobiłem małą przymiarkę. Po wstępnych oględzinach wygląda na to, że wszystko ładnie do siebie pasuje, nie ma żadnych szpar i jam skurczowych, a szpachlę użyję jedynie do zamaskowania łączeń połówek Jedynie co, to jestem trochę zirytowany wypukłymi liniami podziału blach na kadłubie, na szczęście nie ma ich zbyt dużo a na reszcie elementów są już tylko wklęsłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 no i masz kolejne "maliństwo" stawiaj Concorde na koła i dawaj tego w obroty maluszka!!! Ciekawe jak w tej skali by wyglądał A380... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Września 2010 Autor Share Napisano 17 Września 2010 no i masz kolejne "maliństwo" stawiaj Concorde na koła i dawaj tego w obroty maluszka!!! Ja jeszcze pamiętam jakiegoś Mustanga... Co z nim? Miał wypadek i wymaga remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Ciekawe jak w tej skali by wyglądał A380... No kilka centymetrów więcej tu i ów gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi