Vybor89 Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 Witam. Przedstawiam moje najnowsze nabytki: 1) Plymouth HEMI' Cuda 1971 Revell 1:24 Zawartość pudła: Koncept: Dodatkowe "żebra" Instrukcja: 2) Chevrolet Camaro SS Baldwin Motion 1969 Revell 1:25 W środku można znaleźć: Mała zajawka: Instrukcja: Jakość modeli typowa dla Monogramu (przepaki) Cała obecna kolekcja klasycznych Muscle Car'ów: Cytuj
przemekgksw3 Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 Heh niezła kolekcja, jeszcze fajniej było by to zobaczyć ukończone No gdyby się czepiać to mustang nie jest muscle A tak jeszcze zapytam, gdzie kupiłeś tego MPC? pozdrawiam Cytuj
Vybor89 Napisano 16 Września 2010 Autor Napisano 16 Września 2010 A tak jeszcze zapytam, gdzie kupiłeś tego MPC? GTO od MPC - Alledrogo Hemi + Camaro - Stary dobry wujek Sam + Ebay jeszcze fajniej było by to zobaczyć ukończone Very Happy Wreszcie mam najważniejsze dla mnie Muscle więc mogę poświęcić środki na budowy modeli, a zakupy zepchnąć na dalsze tory. Zaraz po wypłacie kończę zaczęte projekty ;) Cytuj
kornik_69 Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 Witam Uzbierałeś całkiem niezłą kolekcję krążowników. Przydałaby się jeszcze Corvette Stingray, El Camino i Shelby Cobra Cytuj
tornado Napisano 16 Września 2010 Napisano 16 Września 2010 Piękna kolekcja od którego zaczynasz ? Cytuj
Krzychu126 Napisano 18 Września 2010 Napisano 18 Września 2010 Piękna kolekcja od którego zaczynasz ? Panie tornado, w przypadku Krzycha takie pytanie nie ma sensu, trzeba zapytać który model jest w największym stadium rozwoju Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi