Vybor89 Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Witam. Przedstawiam moje najnowsze nabytki: 1) Plymouth HEMI' Cuda 1971 Revell 1:24 Zawartość pudła: Koncept: Dodatkowe "żebra" Instrukcja: 2) Chevrolet Camaro SS Baldwin Motion 1969 Revell 1:25 W środku można znaleźć: Mała zajawka: Instrukcja: Jakość modeli typowa dla Monogramu (przepaki) Cała obecna kolekcja klasycznych Muscle Car'ów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Dla mnie bomba bro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Heh niezła kolekcja, jeszcze fajniej było by to zobaczyć ukończone No gdyby się czepiać to mustang nie jest muscle A tak jeszcze zapytam, gdzie kupiłeś tego MPC? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 16 Września 2010 Autor Share Napisano 16 Września 2010 A tak jeszcze zapytam, gdzie kupiłeś tego MPC? GTO od MPC - Alledrogo Hemi + Camaro - Stary dobry wujek Sam + Ebay jeszcze fajniej było by to zobaczyć ukończone Very Happy Wreszcie mam najważniejsze dla mnie Muscle więc mogę poświęcić środki na budowy modeli, a zakupy zepchnąć na dalsze tory. Zaraz po wypłacie kończę zaczęte projekty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Witam Uzbierałeś całkiem niezłą kolekcję krążowników. Przydałaby się jeszcze Corvette Stingray, El Camino i Shelby Cobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Piękna kolekcja od którego zaczynasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Piękna kolekcja od którego zaczynasz ? Panie tornado, w przypadku Krzycha takie pytanie nie ma sensu, trzeba zapytać który model jest w największym stadium rozwoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi