Przemek R Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Witam Zestaw academy 1:72 malowany aero pactrami.Osobiście uważam że nie wyszło to najlepiej,model skleiłem i pomalowałem w weekend oto fotki: Jest to moje pierwsze latadło jakie wykonałem wiec liczę na wyrozumiałość koleżanek i kolegów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Bardzo ladny ten polmacik na nim wyglada. W ogole model fajny. Jedyne co, to mozesz jeszcze zaluzje we wlotach na krawedziach natarcia poleciec jakims ciemnym szarym i przetrzec na sucho srebrnym. Super robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Model sklejony czysto, schludnie i ładnie. Kalki Academy jak zwykle troche wykrzywiają twarz (szczególnie symbole zestrzeleń i napisy eksploatacyjne na łopatach smigła).Nie ma w tym twojej winy,a wręcz przeciwnie świetnie sobie z tym ustrojstwem poradziłeś. Producent już dawno powinien był zrobić z nimi porządek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek R Posted February 27, 2007 Author Share Posted February 27, 2007 Co do tych kalek to się z tobą zgodzę w 100% są tragiczne twarde i nawet płyn do kalek miał z nimi problemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Twarde to jedno,ale że się drą skurczybyki i czasami dziwnie reagują po posmarowaniu niektórymi płynami to też ich "wspaniała" cecha. Ja się boję co będzie przy moim Black Hawk'u w 35... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mart72 Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 zrobiłem dokładnie tego samego corsaira (też 1:72, Hobby Boss)i to też mój pierwszy model, dwa miesiące temu. Jak pomalowałeś słupki w owiewce? Ja nie mogę się z tym uporać. viewtopic.php?t=6356&highlight=corsair Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek R Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 Hehehe ale kotleta odgrzebałeś Maskowałem kabinę taśmom tami a potem skalpelem wycinałem to co ma być odkryte"słupki" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts