Giwera Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Cześć. Oto model: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Odważne brudzenie. Wash miejscami zbyt lekki moim zdaniem. Troszkę kolorek wydechów wyszedł Ci różowawy. Kalki dobrze położone i fajny kolor drewnianych steli do narzędzi, ogólnie na plus, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Czołem ! Bardzo ciekawy model wykonałeś, a raczej ciekawie. Fajnie dobrane kolory, świetne brudzenie. Gąski zapewne też nie przypadkiem inaczej założone niż zwykle. Powiększ grunt na całą powierzchnie podstawki i walnij jakiś płotek, znak itp. Od razu pantera życia nabierze, bo coś pusto na podstawie. Ale jak wspomniałem, model elegancki. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Może to zdjęcia ale wydechy różowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarret Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Witam! Niezły - podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giwera Napisano 19 Września 2010 Autor Share Napisano 19 Września 2010 Może to zdjęcia ale wydechy różowe? Niestety, jest to prawdą. Dzięki za taki odzew, jednak o sobie nic nie napisałem, a wyskoczyłem z galerią, jak Filip z konopii. Lat 18, model malowany aero nr 2, zastosowanie technik, po raz 2 też, a podstawka pierwsza. Przeczytałem wiadomości nt. zmiany zróżnicowania podstawki, ale zostanę przy tym co jest- jestem zadowolony z siebie- nie w 100%, ale imo, jestem na dobrej drodze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Fajna, odważnie wykonana Pantera. Generalnie nie ma się tutaj do czego przyczepić. Ewentualnie można by trochę popracować nad podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Ładna podoba mi się a wydechy lekko rdzawą pastelom i cacy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Syfek strikte ładny, natomiast nad rdzą mógłbyś popracować(zacieki, przebarwienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi