vic11 Napisano 24 Września 2010 Share Napisano 24 Września 2010 Witam, jak pisałem w temacie : Porady dla początkującego; wybrałem Spitfire jak pierwszy model. Wiem, że jest dużo niedociągnięć, ale i tak jestem zadowolony. Możecie mnie opieprzyć, wszytkie błędy postaram się poprawić w nastepnym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 24 Września 2010 Share Napisano 24 Września 2010 Błąd początkującego, zbyt gęsta farbka, szkło pomalowane na czarno(?), trochę niedopracowane łączenia, widać miejsca klejone. świecące kalki. Ale wiesz co? znam modelarzy którzy zrobili już swój enty model i wcale lepiej od Ciebie go nie zrobili, co gorsza nie rozwijają się. Twój Spitek jak na pierwszy model wypada nieźle, dobrze dobrane kolory kamo, w miarę poprawny rysunek plam kamo, schludnie położona kalkomania. To jest dobry model jak na początek przygody z modelarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 24 Września 2010 Share Napisano 24 Września 2010 no nie jest źle, podstawowe rzeczy powiedziano, mogę dodać - maluj spokojniej, żeby nie było takich poszarpanych krawędzi kolorów, poza tym dobrze że nie rzuciłeś się od razu na brudzenie, uznasz że już składasz czysto to będzie dobry moment na dodanie brudzenia (w swoich pierwszych malowanych też ciągnąłem nie wiedzieć czemu oszklenie na czarno ), pierwszy krok zrobiłeś, czas na następne pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 24 Września 2010 Share Napisano 24 Września 2010 I jeśli chcesz więcej i bardziej szczegółowo, to wstaw zdjęcia detali. Przy tej wielkości trudno dojrzeć wyniki Twojej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi