sokol Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 (edytowane) Model: ISU-152 Firma: Zvezda Skala: 1:35 Ciężkie samobieżne działo pancerne ISU-152 w barwach Wojska Polskiego. Egzemplarz w służbie w okresie powojennym, o czym świadczy WKM DSzk 12,7 mm. W modelu wykorzystano gąsienice z zestawu Tamiyi (dziękuje ofiarodawcy - koledze Michałowi z Modelworka). Lufa również pochodzi z zestawu Tamiyi, dodatkowo wykorzystane zostały elementy fototrawione. Poręcze wykonane z drutu, antena firmy RB. Edytowane 28 Września 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 Na żywo wygląda jeszcze lepiej Brawo Sokół za walkę z tą materią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 28 Września 2010 Autor Share Napisano 28 Września 2010 No i się okazuje że Zvezda za 50 zł nie jest taka zła - model robił się w miarę przyjemnie No chociaż gdyby nie gąski z Tamki to byłoby pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 Ładnie się prezentuje. Może jakaś podstawka i figurki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 28 Września 2010 Autor Share Napisano 28 Września 2010 Figurki to nie Bo mam do tego dwie lewe ręce Podstawka to na pewno Ale teraz wyciągnąłem z szafy niedokończonego Miga-21R i trochę przy nim podłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 Witam Twój ISU prezentuje się bardzo fajnie, a jedyne co mi trochę nie pasuje to WKM, który wyglądałby chyba lepiej w przetartej tylko miejscami ciemnej oksydzie. Twój jest jednolicie metaliczny. Bardzo podobają mi się za to gąsienice. Kawał dobrej roboty! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 Ładnie. Powodzenia z erem, mam nadzieję, że będzie z 2 eskadry :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 28 Września 2010 Autor Share Napisano 28 Września 2010 ... a jedyne co mi trochę nie pasuje to WKM, który wyglądałby chyba lepiej w przetartej tylko miejscami ciemnej oksydzie. Twój jest jednolicie metaliczny.Kornik W rzeczywistości jest trochę mniej metaliczny, ale w sumie masz rację, że wymaga chyba korekty... ... Bardzo podobają mi się za to gąsienice. Kawał dobrej roboty! Pozdrawiam Kornik Dziękuje Ładnie. Powodzenia z erem, mam nadzieję, że będzie z 2 eskadry :-) No właśnie rozglądam się za ciekawym malowaniem. Kiedyś w LiA widziałem fajne zdjęcie era ze zbiornikami, na których rekinie paszcze były pomalowane. Ale coś go znaleźć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 Na dodatkowych zbiornikach paliwa były malowane tylko pionowe pasy, szczęki na zasobnikach rozpoznawczych zarówno R jak i D. Myślę, że się dogadamy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 28 Września 2010 Autor Share Napisano 28 Września 2010 To chyba się na PW uśmiechnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachim1902 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Nareszcie się doczekałem fotek(dawno nie zaglądałem)!!! Pięknie się prezentuje!!! Już tak nie dziękuj może kiedyś to wypijemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 7 Października 2010 Autor Share Napisano 7 Października 2010 Nareszcie się doczekałem fotek(dawno nie zaglądałem)!!! Pięknie się prezentuje!!! Już tak nie dziękuj może kiedyś to wypijemy!!! Jak dobrze pamiętam pomieszkujesz we Wrocku A ja jestem na konferencji we Wrocławiu na początku grudnia Więc jest szansa na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachim1902 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Dobrze pamiętasz! Dam się namówić na mocne w Spiżu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi